ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Τα νέα NMAX και D'elight της Yamaha

Τα νέα NMAX και D'elight της Yamaha
Το νέο YAM D'elight της Yamaha YAMAHA

Το 2021 αναμένονται στην Ελλάδα, τόσο το νέο NMAX 125 όσο και το D'elight, αλλά και το Tricity 300.

Ποδαρικό θα κάνει το 2021 η Yamaha, με ανανεωμένες εκδόσεις. Το NMAX 125, το οποίο είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της Yamaha στην κατηγορία Urban Mobility, με περισσότερες από 72.000 μονάδες να έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, από το 2015, είναι ένα scooter με sport χαρακτήρα που απευθύνεται σε οδηγούς που ενδεχομένως δεν είχαν άλλο δίκυκλο πριν.

Η ανανεωμένη έκδοση 125 θα διατίθεται από τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ η έκδοση 155 από τον Αύγουστο.

Ο νέος κινητήρας Blue Core 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5, έχει μειωμένες εκπομπές καυσαερίων με αυξημένη οικονομία καυσίμου και αποδίδει 9,0 kW στις 8.000 σ.α.λ. Από την άλλη, ο κινητήρας Blue Core 155 κ.εκ. προδιαγραφών EU5, ισχύος 11,1 kW στις 8.000 σ.α.λ., χαρίζει καλύτερη επιτάχυνση και τελική ταχύτητα.

Εχουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με ενεργό Start & Stop, στα 2,2 λίτρα/100 χλμ. και χαμηλές εκπομπές ρύπων, με 52 γρ./χλμ.

Τα νέα NMAX και D'elight της Yamaha

Το πλαίσιο έχει ανασχεδιαστεί, είναι πιο σπορ με βελτιωμένη εργονομία, φέρει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, διπλούς προβολείς LED, χωνευτά φώτα θέσης και ενσωματωμένα φλας, συνδεσιμότητα Bluetooth με απλή μονάδα ελέγχου επικοινωνίας SCCU, σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί "Smart Key", μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου 7,1 λίτρων που προσφέρει αυτονομία για περίπου 300 χλμ. οδήγησης χωρίς ανεφοδιασμό , αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, συνδεδεμένα όργανα LCD, πρίζα και εμπρός θήκες, δισκόφρενο εμπρός 230 χιλ. και πίσω 230 χιλ., και ABS.

Επίσης, το νέο D'elight είναι το πιο ελαφρύ scooter στην κατηγορία του. Εφοδιάζεται με κινητήρα Blue Core 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5, για αυξημένη οικονομία καυσίμου (1,8 λίτρα/100 χλμ.) και είναι φιλικότερος προς το περιβάλλον (42γρ./χλμ.). Εχει πιο μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση, κατ' επιλογήν τεχνολογία κινητήρα Start & Stop, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, νέο στρογγυλό προβολέα και μεγαλύτερα όργανα LCD με αναλογικό κοντέρ, εμπρός τροχό 12 ιντσών για ευελιξία και ακρίβεια στον χειρισμό, χωνευτά φλας και φως θέσης στο φέρινγκ, καθώς και νέα βοηθητική λαβή για εύκολο παρκάρισμα. Το D'elight θα είναι διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο του 2020.

Τα νέα NMAX και D'elight της Yamaha

Εξάλλου, το Tricity 125/155 θα παρουσιαστεί με εκδόσεις EU5, στις αρχές του 2021, ενώ τον Φεβρουάριο θα λανσαριστεί και η έκδοση Tricity 300, με ισχυρό και οικονομικό κινητήρα Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EU5.

Το προσιτό τρίτροχο μοντέλο Urban Mobility, έχει δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα αυτοκινήτου κατηγορίας Β, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, φέρει σύστημα Standing Assist για καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη ευκολία, όταν το scooter είναι σταματημένο. Είναι το ελαφρύτερο στην κατηγορία του για ευκολία στους ελιγμούς και τη στάθμευση, διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για 2 κράνη full-face ή/και χαρτοφύλακα Α4, ευανάγνωστα όργανα LCD τύπου αυτοκινήτου, δισκόφρενα μεγαλύτερης διαμέτρου 267 χιλ. με ABS και UBS σε όλους τους τροχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ