ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Piaggio Liberty για ντελιβεράδες

Piaggio Liberty για ντελιβεράδες

Ήρθε με ειδική προσφορά έως τέλος Αυγούστου 2020, από 25% έκπτωση για 2 χρόνια, στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τη συντήρηση.

Οι ταχυμεταφορές αποκτούν μια ακόμη πρόταση στους δυο τροχούς. Πρόκειται για το Piaggio Liberty Delivery, βασισμένο στην απλή έκδοση, έχοντας πίσω ανατρεπόμενη σχάρα για την ασφαλή στήριξη επαγγελματικών κουτιών.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Η τοποθέτηση της σχάρας (ωφέλιμο φορτίο 40 κιλά) καταλαμβάνει τμήμα της θέσης συνεπιβάτη, ενώ η σχάρα ανασηκώνεται για το άνοιγμα της σέλας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κουτί. Η σχάρα μπορεί να συνδυαστεί και με μία σειρά ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ Piaggio, όπως κουτιά τροφίμων και βαλίτσες.

Piaggio Liberty για ντελιβεράδες

Το Liberty Delivery διαθέτει μονή σέλα και ακόμα μια σχάρα μπροστά (ωφέλιμο φορτίο 25 κιλά) και διατίθεται σε έκδοση 50 και 125 κ.εκ. (φέρει ABS). Είναι πλήρως διαμορφώσιμο, για την εξυπηρέτηση μίας ευρείας γκάμας αναγκών μεταφοράς μικρών εμπορευμάτων και διανομών, σε τιμές, με όφελος έως 350 ευρώ. Ταυτόχρονα, με κάθε αγορά, μαζί με τον πρόσθετο εξοπλισμό για διανομές, έως 31/8/2020 υπάρχει έκπτωση από 25% για 2 χρόνια, στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τη συντήρηση του δίτροχου. Για την ίδια περίοδο ισχύουν ειδικές τιμές προσφοράς για την ανατρεπόμενη σχάρα, αλλά και τα κουτιά τροφίμων, που περιλαμβάνονται στη σειρά γνήσιων αξεσουάρ Piaggio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ