ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Ανακαλύψτε μοντέλα Yamaha για κάθε διαδρομή

Ανακαλύψτε μοντέλα Yamaha για κάθε διαδρομή

Η Yamaha προσφέρει μια ευρεία ποικιλία μοτοσυκλετών και scooter, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε αναβάτη.

Οι επιλογές μέσα από διαφορετικές κατηγορίες, χαρίζουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ και προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες σε κάθε είδος διαδρομής. Είτε οδηγείτε μόνοι σας είτε με φίλους που μοιράζεστε τις ίδιες απολαύσεις στους δύο τροχούς, κάθε μοντέλο είναι σχεδιασμένο να σας συνοδεύει με ασφάλεια, δυναμισμό και να σας χαρίζει την απόλυτη εμπειρία Yamaha. Σας παρουσιάζουμε τα τρία μοντέλα από διαφορετικές κατηγορίες για κάθε γούστο, που θα σας συναρπάσουν.

Ανακαλύψτε μοντέλα Yamaha για κάθε διαδρομή
YAMAHA MOTOR EUROPE NV

XMAX 300 – Απόλαυση στο MAX!

Το XMAX 300 προσφέρει το στυλ και την άνεση ενός maxi scooter, με την απαράμιλλη ποιότητα της Yamaha. Το compact πλαίσιο είναι εξοπλισμένο με πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας για μεγαλύτερη ευστάθεια και παρέχει ευέλικτη σπορ οδήγηση. Είτε θέλετε να εξυπηρετήσετε καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, είτε να απολαύσετε αποδράσεις εκτός πόλης, ο κινητήρας Blue Core θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) σε συνδυασμό με τα δισκόφρενα μπρος – πίσω και το ABS που συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, θα νιώθετε σίγουροι κάθε στιγμή.

Τα όργανα με οθόνη LCD, η δυναμική εξωτερική σχεδίαση, οι διπλοί μπροστινοί προβολείς LED και το στυλ της σειράς MAX συμπληρώνουν τις υψηλές προδιαγραφές του sport scooter.

Περισσότερα: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/scooters/sport/xmax-300/

MT-03 – The Dark side of Japan.

Εμπνευσμένη από τις μεγαλύτερες Hyper Naked της Yamaha, η MT-03 εδραιώνει την ηγεμονική της παρουσία με την επιβλητική και νέα της εμφάνιση. Με το μυώδες στυλ και τις εκρηκτικές επιδόσεις, η ΜΤ-03, ήρθε για να κλέψει την καρδιά σας.

Ανακαλύψτε μοντέλα Yamaha για κάθε διαδρομή
©FRANCESCMONTEROPHOTOGRAPHY

Η επιθετική μπροστινή όψη με τους διπλούς προβολείς, κάνει αισθητές τις προθέσεις της μοτοσυκλέτας, καθώς το νέο ανεστραμμένο πιρούνι αλλά και το επανασχεδιασμένο φαρδύ ρεζερβουάρ καυσίμου τονίζουν τη δυναμική εμφάνισή της. Ο εξελιγμένος 2-κύλινδρος κινητήρας προσφέρει άφθονη ροπή και απόλαυση στις διαδρομές σας.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία ελαφριά Hyper Naked μοτοσυκλέτα, φτιαγμένη με το αυθεντικό DNA των ΜΤ, γεγονός που την καθιστά πιο ελκυστική από ποτέ!

Περισσότερα: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-03-2020/

Tracer 700 – Είναι η σειρά σου.

Προσελκύει τα βλέμματα με την έντονη προσωπικότητά της. Ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη, σε κάθε διαδρομή. Είναι η Tracer 700, η Sport Touring μοτοσυκλέτα που είναι έτοιμη να συναρπάσει.

2020_Tracer 700
2020_Tracer 700 2020_TRACER 700

Με τις υψηλές επιδόσεις και τη μεγάλη ευελιξία της, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Ο κινητήρας CP2 με τεχνολογία crossplane παράγει ένα συνεχές κύμα γραμμικής ροπής σε όλο το εύρος των στροφών, για εξαιρετική επιτάχυνση σε όλες τις ταχύτητες. Μικρών διαστάσεων πλαίσιο, φαρδύτερο τιμόνι, ρυθμιζόμενη οθόνη και μελετημένη εργονομία της χαρίζουν τη δυνατότητα να διανύσει και μεγάλες αποστάσεις.

Η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση νέας γενιάς σε συνδυασμό με τους διπλούς προβολείς LED και τα επιθετικά κεκλιμένα φώτα θέσης, σας δίνει τη μοντέρνα σχεδίαση που θα σας ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά. Είναι η σειρά σας!

Περισσότερα: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-touring/tracer-700-2020/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ