FIGHTSPORTS

Poirier vs McGregor: Υπάρχει φαβορί αλλά δεν είναι ο Ιρλανδός

O Poirier απέναντι στον McGregor σε αναμέτρησή τους το 2014
Ο Poirier απέναντι στον McGregor σε αναμέτρησή τους το 2014 Ⓒ 2014 JOHN LOCHER, FILE/ASSOCIATED PRESS

Παρά το ότι οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες δίνουν φαβορί τον Conor McGregor υπάρχουν στοιχεία που συνηγορούν πως ο Dustin Poirier θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στην νίκη.

Αν λάβουμε υπόψιν πως ο Notorious τα τελευταία τρία χρόνια έχει δώσει δύο αγώνες, στους οποίους έχασε τον πρώτο πανηγυρικά με τον Khabib Nurmagomedov και ο δεύτερος διήρκησε 40 δεύτερα, μπορεί να καταλάβει κανείς πως η αγωνιστική του αδράνεια και οι καλές εποχές του ίσως δεν επιστρέψουν.

Φυσικά ο Ιρλανδός είναι απρόβλεπτος κι αν καταφέρει στην αρχή να αιφνιδιάσει τον Poirier μπορεί να κερδίσει το ματς. Αλλά ο αντίπαλος του τα τελευταία χρόνια, έχει...ψηθεί.

Ο Diamond από το 2018 μέχρι το 2020 έχει δώσει πέντε αγώνες με top class αθλητές, έχοντας παίξει από δύο έως πέντε γύρους. Όσο λοιπόν περνάει η ώρα στην μάχη με τον McGregor θα έχει το πάνω χέρι.

Επίσης είναι αθλητής που αντέχει τα ισχυρά χτυπήματα και το είδαμε στο παιχνίδι με τον Gaethje αλλά και το αξιόλογο striking του απέναντι στον Holloway.

Όλα αυτά μπορούν να αναθεωρηθούν, χάρη στον χαρισματικό αθλητή που λέγεται Conor McGregor, ωστόσο η λογική σε αυτό το ματς λέει... Poirier.

ΥΨΩΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ

Έγινε και η επετειακή ζύγιση των δύο πρωταγωνιστών του UFC 257, Conor McGregor και Dustin Poirier.

Οι δύο σπουδαίοι μαχητές αντάλλαξαν την τελευταία ματιά, ύψωσαν τις γροθιές τους και υποσχέθηκαν με τη συμπεριφορά τους σούπερ θέαμα στο κοινό.

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, μπορείτε να δείτε πώς ο Ιρλανδός και ο Αμερικανός αντιμετώπισαν όλη τη διαδικασία.

Photo Credits: AP Photo/John Locher, File

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ