MMA

Ο Γιώργος Καμπόσος εξηγεί γιατί ο Pacquiao τον επέλεξε για δεύτερη φορά ως sparring partner

Ο Γιώργος Καμπόσος εξηγεί γιατί ο Pacquiao τον επέλεξε για δεύτερη φορά ως sparring partner

Ο Γιώργος Καμπόσος για την μάχη του Manny Pacquiao με τονLucas Matthysseστις 15 Ιουλίου, ενώ να θυμίσουμε πως στην ίδια κάρτα αγωνίζεται και οΈλληνας ομογενής. Παράλληλα, εξηγεί γιατί ο Pacquiao τον επέλεξε για δεύτερη φορά ως sparring partner.

Σε διεθνές μέσο μίλησε ο Γιώργος Καμπόσος για την επικείμενη μάχη του Manny Pacquiao με τονLucas Matthysse στις 15 Ιουλίου , ενώ να θυμίσουμε πως στην ίδια κάρτα αγωνίζεται και ο Έλληνας ομογενής .

Ο Καμπόσος όπως αναφέρεται στο άρθρο, ήταν ένα παιδί με πολλά κιλά, που δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο, όμως ξεκίνησε το μποξ, ξεφορτώθηκε τα κιλά και έφτασε σήμερα να βρίσκεται στην ίδια κάρτα με τον Pacquiao.

"O Manny χρειάζεται έναν sparring partner γρήγορο όπως είναι και ο ίδιος. Ίσως ακόμα και πιο γρήγορο. Έγινα γρήγορος στόχος για εκείνον στο σπάρινγκ. Αν μπορεί να χτυπήσει εμένα, τότε μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και τουMatthysse.

Ευχαριστώ για όλα τον Pacquiao καθώς όχι μόνο με κάλεσε ως sparring partner αλλά με έβαλε και στην κάρτα αγώνων για να μου φτιάξει την καριέρα.

Επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να φτιάξουν οι σχέσεις Φιλιππίνων και Αυστραλίας μετά το φιάσκο στο παιχνίδι Pacquiao vs Horn (αδικήθηκε ο Φιλιππινέζος )".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή πυγμάχος Avril Mathie σκιαμαχεί στην Μύκονο και ξεσηκώνει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ