FIGHTSPORTS

Nurmagomedov: Με 100 εκατομμύρια δολάρια ίσως σκεφτεί την επιστροφή

Σκέφτεται την επιστροφή στην δράση ο Khabib Nurmagomedov
Σκέφτεται την επιστροφή στην δράση ο Khabib Nurmagomedov

Ο Khabib Nurmagomedov δύσκολα θα επιστρέψει στη δράση στο UFC, ωστόσο με μία τεράστια οικονομική πρόταση των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ίσως το σκεφτόταν

Δύσκολα θα αλλάξει απόφαση ο Khabib Nurmagomedov όσον αφορά την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Όπως έχει τονίσει σε πολλές του συνεντεύξεις, είναι ειλημμένη η απόφαση και δεν την αλλάξει, αφού θέλει να ασχοληθεί με το κομμάτι του promotion. Πρόσφατα μάλιστα αγόρασε και το GFC για τον συγκεκριμένο λόγο.

Ωστόσο με μία τεράστια οικονομική πρόταση των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ίσως το σκεφτόταν. Αυτή την στιγμή πάντως δεν φαίνεται κάπου ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί διοργανωτής και να δώσει αυτά τα χρήματα στον Νταγκεστανό. Βασική προϋπόθεση του Khabib εφόσον επέστρεφε είναι να μην παίξει με τον McGregor και τον Poirier τους οποίους κέρδισε εύκολα.

"Αν αποφασίσεις να το κάνεις θα σταματήσεις. Το σημαντικότερο που μπορεί αυτή την στιγμή να μου προσφέρει ο Dana White είναι... λεφτά. Αν για παράδειγμα μου έδινε 100 εκατομμύρια δολάρια, θα δυσκολευόμουν να πάρω την απόφαση.

Θα δούμε τι σκέφτεται. Νομίζω πως η απόφαση αυτή θα με κυνηγάει μέχρι το τέλος της ζωής μου", δήλωσε στην "Marca" πρόσφατα ο Eagle.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ