FIGHTSPORTS

Γιώργος Καμπόσος: Αν νικήσει τον Selby πάει για τον Teofimo Lopez

Ο πυγμάχος Τζορτζ Καμπόσος Τζούνιορ
Ο πυγμάχος Τζορτζ Καμπόσος Τζούνιορ YOUTUBE PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Καμπόσος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του έμπειρου Selby στις 31 Οκτωβρίου, τότε γίνεται νούμερο 1 υποψήφιος για να αντιμετωπίσει τον Teofimo Lopez.

To πόσο κρίσιμη είναι η μάχη του Γιώργου Καμπόσου με τον Lee Selby το γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Ιδιαίτερα όμως με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Teofimo Lopez με τον Vasyl Lomachenko φαίνεται πως ο Έλληνας ομογενής φτάνει πιο κοντά στο όνειρο.

Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του έμπειρου Selby στις 31 Οκτωβρίου, τότε γίνεται νούμερο 1 υποψήφιος για να αντιμετωπίσει τον Lopez!

Ο Καμπόσος λέει σχετικά:

"Είμαι έτοιμος να πάρω όλες τις ζώνες. Είμαι ένα πεινασμένο λιοντάρι όπως ο Lopez. Να δούμε ποιος είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Αν νικήσω τον Selby θα είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πεινασμένος, συγκεντρωμένος και προπονούμαι συνεχώς. Ο στόχος μου είναι να φτάσω στον Lopez. Θυσιάσα πολλά για να φτάσω εδώ", καταλήγει.

Το ματς του Καμπόσου να σημειώσουμε πως είναι στην ίδια κάρτα με την τιτανομαχία Usyk vs Chisora. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά event που θα γίνουν μέσα στον χρόνο και έχει ιδιαίτερη σημασία πως στην διοργάνωση θα αγωνιστεί ένας Έλληνας αθλητής.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr


Διατροφή: Πέντε κακές συνήθειες που δεν ρίχνουν την…κοιλιά


TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ