ΚΑΡΑΤΕ

Χατζηλιάδου: Τρομερό κατόρθωμα από την Ελληνίδα καρατέκα

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 25χρονη καρατέκα, Ελένη Χατζηλιάδου, είναι πρώτη στην κατάταξη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το ίδιο και στην ευρωπαϊκή κατάταξη, ενώ είναι τρίτη στην παγκόσμια.

Μπορεί το καράτε να μην ήταν στη ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Έλληνες αθλητές δεν είχαν σημαντικές και δεν έχουν σπουδαίες διακρίσεις. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Ελένης Χατζηλιάδου.

Η 25χρονη πρωταθλήτρια κατέχει αυτή τη στιγμή τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία των +68κιλών, ενώ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν δεύτερη.

Αυτές οι επιτυχίες της έχουν δώσει πολλούς βαθμούς σε όλες τις κατατάξεις και για αυτό το λόγο βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα παντού! Στην κατάταξη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται στην κατηγορία των +61κ. βρίσκεται στην κορυφή, όπως και στην ευρωπαϊκή κατάταξη, ενώ στην παγκόσμια είναι στην τρίτη!

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή η Ελένη Χατζηλιάδου βρίσκεται στις τριάδα των τριών κορυφαίων σε όλα τα ranking.

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ