ΚΑΡΑΤΕ

Χάλκινη η Πανετσίδου στη Ραμπάτ

Χάλκινη η Πανετσίδου στη Ραμπάτ

Η Βίκυ Πανετσίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -68κ στο Karate 1 - Premier League που διεξήχθη στην πόλη Ραμπάτ του Μαρόκου.

Ένα ακόμα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της η Βίκυ Πανετσίδου. Η 30χρονη καρατέκα από την Βέροια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -68κ στο Karate 1 - Premier League που διεξήχθη στην πόλη Ραμπάτ του Μαρόκου.

Η λέξη ραμπάτ σημαίνει καταφύγιο στα αραβικά και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρήκε το δικό της καταφύγιο στο βάθρο.

Η Πανετσίδου μπορεί να έχασε στον δεύτερο γύρο από την Χαλίνα Μέλνικ, όμως η Ουκρανή συνέχισε μέχρι τον τελικό κι έτσι οδήγησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα ρεπεσάζ. Η 30χρονη καρατέκα την εκμεταλλεύτηκε πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αρχικά επικράτησε με 10-0 απέναντι στην Γιασμίν Ελχαγουάρι (Αίγυπτος) και μετά με 3-0 επί της Μιροσλάβα Κοπουνόβα (Σλοβακία). Το μετάλλιο κρίθηκε στη μάχη της με την Γερμανίδα Γιοχάνα Κνιρ, της οποίας επιβλήθηκε με 3-2 για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την Πανετσίδου στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων από τις 31 Μαρτίου του 2017 στο Ντουμπάι, ενώ είχε ακολουθήσει το χάλκινο στο Σαντιάγο της Χιλής σε αγώνα Karate 1 Series A.

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ