FIGHTSPORTS

Canelo Alvarez: Περίπατος τριών γύρων με τον Yildirim

FILE - In this Saturday, Nov. 2, 2019 file photo, Canelo Alvarez celebrates after defeating Sergey Kovalev by knockout in a light heavyweight WBO title bout, in Las Vegas. Alvarez will return to the ring in a world super-middleweight title fight against Britain's Callum Smith on Dec. 19, the boxers announced early Wednesday, Nov. 18, 2020. (AP Photo/John Locher, File)
FILE - In this Saturday, Nov. 2, 2019 file photo, Canelo Alvarez celebrates after defeating Sergey Kovalev by knockout in a light heavyweight WBO title bout, in Las Vegas. Alvarez will return to the ring in a world super-middleweight title fight against Britain's Callum Smith on Dec. 19, the boxers announced early Wednesday, Nov. 18, 2020. (AP Photo/John Locher, File) AP

Ο Canelo έκανε το γνωστό δυναμικό του παιχνίδι, που στηρίχθηκε στην δύναμη των χτυπημάτων του και συνέτριψε τον Yildirim.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, ήταν η μάχη του Canelo Alvarez με τον Avni Yildirim τα ξημερώματα, με τον Τούρκο να ολοκληρώνει με τα βίας τρεις γύρους. Ο Canelo έκανε το γνωστό δυναμικό του παιχνίδι, που στηρίχθηκε στην δύναμη των χτυπημάτων του και τον Yildirim να κάνει ακριβώς αυτό που βολεύει, τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στάθηκε απέναντι του για να ανταλλάξει γροθιές ωστόσο η δύναμη του Alvarez ήταν αυτή που έκανε την διαφορά. Ο Yildirim αποδείχτηκε ένας πολύ εύκολος αντίπαλος για τον Canelo, που τέτοια παιχνίδι τα "καθαρίζει" νωρίς.

Στον τρίτο γύρο με άσο-δύο ρίχνει τον Yildirim στο καναβάτσο. Προς τιμήν του ο Τούρκος ολοκληρώνει τον γύρο ωστόσο στην συνέχεια τα παρατάει. Ο Canelo σε διάστημα δύο μηνών νίκησε τον Callum Smith και τον Yildirim με εμφατικό τρόπο, δείχνοντας πως αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος μποξέρ του πλανήτη.

Πλέον ο Μεξικανός επικεντρώνεται στην επόμενη μάχη που θα γίνει στις 8 Μάϊου πιθανότατα με τον Billy Joe Saunders που αν μη τι άλλο είναι πιο ανταγωνιστικός αντίπαλος από τον Yildirim.

Tελικός στόχος του Canelo μέσα στο 2021 είναι να νικήσει τον Caleb Plant.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

Photo credits: 2020 AP Photo/John Locher, File

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ