MEDIA

Υπερπαραγωγές COSMOTE TV για τις ρεβάνς Κυπέλλου!

Υπερπαραγωγές COSMOTE TV για τις ρεβάνς Κυπέλλου!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η δεύτερη συνάντηση των τεσσάρων» μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών και η COSMOTE TV θα καλύψει ζωντανά και αποκλειστικά τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το διήμερο Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Απριλίου συνολικά 26 κάμερες, 70 τεχνικοί και 10 δημοσιογράφοι της COSMOTE TV θα μεταφέρουν όσα συμβούν σε κάθε ένα από τα δυο κρίσιμα ματς. Στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, η πρώτη σύνδεση με το ΟΑΚΑ θα γίνει στις 17.30 (COSMOTE SPORT 3HD), μέσω της εκπομπής» Ώρα Κυπέλλου». Εκεί θα θυμηθούμε πώς είχε προκύψει το 1-2 της Ένωσης στο» Γ. Καραϊσκάκης» , στον πρώτο ημιτελικό, πριν ενταχθούμε στην ατμόσφαιρα του επαναληπτικού. Θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV, ενώ ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αναλύσει τα υπέρ και τα κατά των αντιπάλων. Στις 19.00, θα πάρει τη σκυτάλη ο Αντρέα Παλομπαρίνι για τη μετάδοση του αγώνα. Mετά το τελευταίο σφύριγμα (21.00), θα μείνουμε στο ΟΑΚΑ, για τη συνέχεια της εκπομπής» Ώρα Κυπέλλου» που θα μας προσφέρει live και σε αποκλειστικότητα δηλώσεις παικτών και προπονητών, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και ανάλυση για το πώς προέκυψε ο πρώτος φιναλίστ, από τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Την Πέμπτη 27/4, θα ξεκινήσουμε και πάλι από τις 17.30 (COSMOTE SPORT 3HD) με την εκπομπή» Ώρα Κυπέλλου» που θα μας μεταφέρει στην Τούμπα, όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς του 2-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, στο» Απ. Νικολαΐδης» . Ο Νίκος Καραγεωργίου, προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο του “Δικεφάλου του Βορρά”, αλλά και των “πρασίνων” θα μας ενημερώσει για όσα θα δούμε, ενώ θα μάθουμε όσα έχουν συμβεί πριν την εκκίνηση της διαδικασίας που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ. Στις 19.00, θα ξεκινήσει το ματς και στη μετάδοση θα είναι ο Μιχάλης Τσόχος, ενώ στις 21.00, όταν πια θα είναι γνωστό το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το φετινό Κύπελλο Ελλάδος, θα ακούσουμε πρώτοι όσα πουν οι πρωταγωνιστές στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT. Ο Νίκος Καραγεωργίου θα εστιάσει στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ θα απολαύσουμε και θέματα για την τελική ευθεία της διοργάνωσης.

Το μπάσκετ πρωταγωνιστεί στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και το Κυριακή 30 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους 3ους αγώνες της σειράς των αναμετρήσεων Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός Superfoods, Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης για τα play offs της EuroLeague. Παράλληλα, θα δουν το Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στα Κανάρια Νησιά με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας Τενερίφης του Γιώργου Μπόγρη, της πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος Μονακό, της φιλόδοξης Μπάνβιτ και της Βενέτσια του Μάικ Μπράμος. Τέλος, θα παρακολουθήσουν και τον 3ο και καθοριστικό αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Κολοσσός H Hotels για τα play offs της Stoiximan.gr Basket League. Οι αγώνες του μπάσκετ (#LoveBasketball) θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Για την EuroLeague μεταδίδονται απόψε στις 20:45 το Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός Superfoods από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 22:00 το Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Novasports3HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Αύριο, Τετάρτη δείχνει στις 21:15 το Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου (το Εφές – Ολυμπιακός δείχνει η ΕΡΤ).

Κι άλλος Ολυμπιακός… live

Αύριο, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:30 μεταδίδεται απευθείας το ματς Μπρέσια - Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών, από το Novasports1HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ημιτελικός αγώνας Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός για το Final Four του Len Euro League Γυναικών σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου και του Κώστα Τατάκη. Επίσης από το Novasports4HD θα μεταδοθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 18:00 ο μεγάλος τελικός σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου και του Κώστα Τατάκη. Να σημειωθεί ότι ο μικρός τελικός (Σάββατο 29 Απριλίου, 16:30) θα καλυφθεί από το Novasports4HD μόνο σε περίπτωση που δεν προκριθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 16:30 και το Σάββατο 29 Απριλίου στις 15:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους δύο πρώτους τελικούς της σειράς των αναμετρήσεων Ολυμπιακός - Αθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ Γυναικών. Πρωταθλήτρια ομάδα θα στεφθεί όποια συμπληρώσει πρώτη 4 νίκες και οι» ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-0 από τους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Η θεματολογία του αποψινού «PICK & ROLL» της COSMOTE TV

Η εκπομπή» PICK & ROLL» έρχεται και αυτή την Τρίτη (25/4, 20.00), στο COSMOTE SPORT 4HD) για να ακούσουμε τις δηλώσεις του Άντονι Μπένετ, του παίκτη που ήταν το Νο1 στο NBA draft του 2013, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε μέλος του» άλλου πλανήτη». Παράλληλα, ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ μιλά για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε, αλλά και για το μέλλον του, λέγοντας ενδεικτικά:» ειλικρινά, το μόνο που θέλω είναι να οργανώσω λίγο τις σκέψεις μου. Από τη στιγμή που θα το καταφέρω αυτό, το όριο μου θα είναι απροσδιόριστο» .

Στη συνέχεια της εκπομπής, θα δούμε τον Ρον Άνταμς, βοηθό του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, να αναλύει αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT, τις λεπτομέρειες που κάνουν επιτυχημένους τους» Πολεμιστές» . Ενδιαφέρον έχει επίσης, να μάθουμε τον λόγο που αναφέρθηκε στους Έλληνες προπονητές, αλλά και πώς μπήκαν στην κουβέντα οι Σπανούλης, Διαμαντίδης και Παπαλουκάς. Όπως κάθε Τρίτη, θα ενημερωθούμε για όσα συμβαίνουν στα NBA playoffs, με έμφαση στις εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο της σειράς των Μπακς με τους Ράπτορς, ενώ θα παρακολουθήσουμε και ιδιαίτερα θέματα από τα ελληνικά πρωταθλήματα, όπως την εκδήλωση που έγινε για τη συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής του Παπάγου.

Ο Βασίλης Σκουντής θα έχει δίπλα του, στο στούντιο της COSMOTE TV, τον επιτυχημένο Έλληνα προπονητή του γυναικείου μπάσκετ, Τζώρτζη Δικαιουλάκο, για να σχολιάσουν τα θέματα της αποψινής εκπομπής “PICK & ROLL” (20.00, COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και την επικαιρότητα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ