MEDIA

Χωρίς συμφωνία με Nova, χωρίς... ΤV στην Τούμπα!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο και εφόσον ο ΠΑΟΚ παραμένει εκτός κεντρικής διαχείρισης, οι φίλοι του "Δικεφάλου του Βορρά" θα μπορούν να βλέπουν την ομάδα τους μόνο στα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της "Super League Σουρωτή" ξεκινά στις 19 Αυγούστου και η αλήθεια είναι πως ακόμα υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν έχουν διευθετηθεί και παραμένουν στον... αέρα.

Χθες (8/8), έγινε γνωστό πως η Nova προχώρησε σε αγωγή μείωσης τιμήματος της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης της Super League εξαιτίας της μειωμένης εμπορικής αξίας του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η Forthnet μετά την επιβολή φόρων στη συνδρομητική τηλεόραση (10%) από τον Ιούνιο του 2016 και στη σταθερή τηλεφωνία (5%) από τον Ιανουάριο του 2017 είδε τα έσοδα της να μειώνονται.

Είναι ένα ζήτημα που θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες, αφού περιμένουμε αντιδράσεις και ενέργειες τόσο από τη μεριά του συνδρομητικού καναλιού, όσο και από τη μεριά του συνεταιρισμού. Πάντως, αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν επηρεάζει την έναρξη του πρωταθλήματος και είναι κάτι που έχει διευκρινιστεί και από τη Nova. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά.

Ένα άλλο ζήτημα είναι οι εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Πολλοί φίλοι του "Δικεφάλου του Βορρά" αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι, αφού ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι εκτός κεντρικής διαχείρισης και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι, οι φίλοι της ομάδας θα βλέπουν τον ΠΑΟΚ μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια στο συνδρομητικό κανάλι.

Εν ολίγοις, το Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ της πρεμιέρας θα το δείξει κανονικά το συνδρομητικό κανάλι, εφόσον οι Βοιωτοί βρίσκονται στην κεντρική διαχείριση, όμως το ΠΑΟΚ - Κέρκυρα της 2ης αγωνιστικής δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό κανάλι, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από τη Nova όσο και από την διοργανώτρια αρχή. Εκτός αν αλλάξει κάτι στην πορεία...

Ειδικά, δε, με την Τούμπα κλειστή για επτά αγώνες (ουσιαστικά για όλο τον πρώτο γύρο), υπάρχει ζήτημα αυτή την στιγμή και οι φίλοι της ομάδας αγωνιούν για το πώς θα παρακολουθούν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν τα δεδομένα που υπάρχουν και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις τους με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ