MEDIA

Χριστούγεννα με NBA

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) shoots against Cleveland Cavaliers forward LeBron James during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) shoots against Cleveland Cavaliers forward LeBron James during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Η δράση στον μαγικό κόσμο του NBA συνεχίζει και ανήμερα των Χριστουγέννων. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας, με την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τον Κλίβελαντ Καβαλίερς να ξεχωρίζει.

Τα Χριστούγεννα είναι μία οικογενειακή γιορτή, αλλά μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά και αρμονικά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του NBA. H δράση δεν σταματάει ποτέ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τον Κλίβελαντ Καβαλίερς να ξεχωρίζει απ' το πρόγραμμα.

Οι αγώνες αρχίζουν από νωρίς και συγκεκριμένα στις 19:00, με τους Νιου Γιορκ Νικς να υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ers στο "Madison Square Garden", σε μία αναμέτρηση με έντονο παρελθόν. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 22:00, οι πρωταθλητές Γουόριορς κοντράρονται με την παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ύστερα απ' τους περυσινούς τελικούς.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 5:30 με τον αγώνα ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Λος Άντζελες Λέικερς, το οποίο και είναι το μοναδικό που δεν μεταδίδεται απ' την COSMOTE TV, η οποία προσφέρει αποκλειστικά στους Έλληνες φίλους του NBA τα παιχνίδια απ' την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

19:00 Νιου Γιορκ Νικς - Φιλαδέλφεια 76ers (COSMOTE SPORT 4 HD)

22:00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς (COSMOTE SPORT 4 HD)

00:30 Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (COSMOTE SPORT 4 HD)

03:00 Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Χιούστον Ρόκετς (COSMOTE SPORT 4 HD)

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ