MEDIA

Χειροβομβίδα στην οικία του εκδότη Νίκου Καραμανλή

Χειροβομβίδα στην οικία του εκδότη Νίκου Καραμανλή

Στις έρευνες έχει εμπλακεί, κατά πληροφορίες και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στην ΕΛ.ΑΣ και την αντιτρομοκρατική καθώς λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα υπήρξε ενημέρωση για χειροβομβίδα που εντοπίστηκε έξω από σπίτι στα Βριλήσσια το οποίο ανήκει σε εκδότη, με άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών να σπεύδουν για να την απομακρύνουν.

Η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου και βρέθηκε με την περόνη. Τους αστυνομικούς ενημέρωσε ο ίδιος ο εκδότης, Νίκος Καραμανλής, της ΝΚ Media Group της εφημερίδας «Παρασκήνιο», όταν την είδε κοντά στο φυλάκιο έξω από το σπίτι του σε σημείο που ήταν φωτισμένο.

Στις έρευνες έχει εμπλακεί, κατά πληροφορίες και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, με τους αστυνομικούς να φέρονται να είπαν στον εκδότη ότι πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα καθώς το γεγονός ότι βρέθηκε η χειροβομβίδα με την περόνη τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτοί που την άφησαν δεν ήθελαν να εκραγεί.

"Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά αγίων, είναι δουλειά δύσκολη", είπε στους δημοσιογράφους ο Καραμανλής, βγαίνοντας από το σπίτι του, τονίζοντας πως "και στο παρελθόν έχουμε δεχτεί απειλές, ξέρουμε τα προβλήματα, τα έχουμε αναφέρει και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ πρόσφατα". Κατά τον κύριο Καραμανλή, "είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα μήνυμα" η τοποθέτηση της χειροβομβίδας και παραδέχτηκε πως "υποψιάζεται" ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση αυτή: "Σίγουρα και το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να τα πω αυτά στην κάμερα".

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ