MEDIA

WRC: Η εκκίνηση της νέας σεζόν ζωντανά στα κανάλια COSMOTE SPORT

WRC: Η εκκίνηση της νέας σεζόν ζωντανά στα κανάλια COSMOTE SPORT

Ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT ξεκινά την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου η νέα αγωνιστική περίοδος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC)

Ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT ξεκινά την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου η νέα αγωνιστική περίοδος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι ( WRC) . Η εκκίνηση του πρώτου από τους 13 συνολικά αγώνες της σεζόν θα δοθεί στο Μόντε Κάρλο του Μονακό (23-26/1), απ’ όπου ανοίγει αυλαία κάθε νέα σεζόν του WRC την τελευταία δεκαετία.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το COSMOTE SPORT 5HD όλες τις συναρπαστικές μάχες που θα δώσουν οι οδηγοί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με την Power Stage της Κυριακής 26/1 (13.00, COSMOTE SPORT 5HD) να μεταδίδεται ταυτόχρονα και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Μετά το Μόντε Κάρλο (23-26/1) σειρά έχουν οι αγώνες της Σουηδίας (13-16/2), του Μεξικό (12-15/3), της Αργεντινής (23-26/4) και της Πορτογαλίας (21-24/5).

Τη νέα σεζόν συνολικά τρεις κατασκευάστριες εταιρείες (Hyundai Motorsport, M-Sport Ford WRT &Toyota Gazoo Racing WRT) θα εκπροσωπηθούν με 10 αυτοκίνητα, ενώ υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στους οδηγούς. Ο Εσθονός Οτ Τάνακ αποφάσισε να πάει στην πρωταθλήτρια ομάδα του 2019, Hyundai Shell Mobis WRT, ενώ με τη σειρά της η πρώην ομάδα του, Toyota Gazoo Racing WRT, τον αντικατέστησε με τον κάτοχο του τίτλου, από το 2013 έως το 2018, Σεμπαστιάν Οζιέ.

Πέραν των αλλαγών στους οδηγούς, τη νέα αγωνιστική περίοδο του WRC υπάρχουν αλλαγές και στο πρόγραμμα, με τους αγώνες σε Κορσική, Καταλονία και Αυστραλία να αντικαθίστανται από το Safari Rally (16-19/7), που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2002, την Νέα Ζηλανδία (3-6/9) και την Ιαπωνία (19-22/11), όπου και θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι έως και το 2020, προσφέροντας στους συνδρομητές της πάνω από 150 ώρες live προγράμματος ανά αγωνιστική περίοδο. Η κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού φιλοξενείται αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT από το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ