MEDIA

Βραδιά με "σεντόνι" και… Κούγια

Βραδιά με "σεντόνι" και… Κούγια

Το Champions League συνεχίζεται με μεγάλες αναμετρήσεις στην Cosmote TV. Σε ποια εκπομπή είναι καλεσμένος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το Champions League συνεχίζεται απόψε και αύριο με τη διεξαγωγή των άλλων τεσσάρων αγώνων για τους "16", όλους από την Cosmote TV (καθώς η ΕΡΤ, σε αυτόν τον γύρο, έδειξε ήδη αγώνα, το Ρεάλ – Παρί 3-1).

Απόψε Τρίτη στις 21:45 το Cosmote Sport 1 μεταδίδει το Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά και το Cosmote Sport 2 τη ματσάρα Τσέλσι – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του απεσταλμένου Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Αύριο, Τετάρτη 21/2 στις 21:45 το Cosmote Sport 1 δείχνει το Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και το Cosmote Sport 2 μεταδίδει το Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

ΣΤΑ... ΔΙΧΤΥΑ, ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ

Απόψε στις 19:00 στην εκπομπή "Η μπάλα στα δίχτυα" με τον Τάσο Ζαφειράκη στο Κανάλι 9, καλεσμένος θα είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θα μιλήσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο στούντιο θα βρίσκονται επίσης ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς και ο αντιπρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας, Σπύρος Λουκάτος.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ