MEDIA

Βασιλακόπουλος για Giannis, ΑΕΚ στην ΕΡΤ και... σέξι Ιωάννα

Βασιλακόπουλος για Giannis, ΑΕΚ στην ΕΡΤ και... σέξι Ιωάννα

Τι θα δείξει απόψε το "Pick N Roll" της Cosmote TV, πού θα δούμε τη μάχη της ΑΕΚ στη Λιουμπλιάνα και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο χάντμπολ; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Απόψε Τρίτη, στις 20:00, το «Pick N Roll» στο Cosmote Sport 4 παρουσιάζει όλα όσα έγιναν στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods - Oλυμπιακός που μεταδόθηκε αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Συνάμα, θα προβληθούν όσα είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σχετικά με τη διαμάχη μεταξύ της FIBA και της Ευρωλίγκας, αλλά και για τη μελλοντική παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Βασίλης Σκουντής θα βρίσκεται στο στούντιο της παρέα με τον προπονητή της Κύμης, Γιάννη Καστρίτη, λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του μέσα στο Αλεξάνδρειο, επί του Άρη.

Μπασκετικό Champions League

Η ΑΕΚ πάει για την πρόκριση στο μπασκετικό Champions League και το αποψινό (21:00) ματς στη Λιουμπλιάνα ενάντια στην Ολίμπια μεταδίδεται live από την ΕΡΤ σε περιγραφή Δημήτρη Μπουμπουγιατζή και σε μαγνητοσκόπηση στις 00:00 από το Novasports 1.

Τα άλλα δύο ματς των ελληνικών ομάδων στον θεσμό διεξάγονται αύριο, Τετάρτη: στις 19:30 ΠΑΟΚ – Νεπτούνας από το Novasports 1 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και στις 21:30 Αβελίνο – Άρης από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και στο χάντμπολ

Την προσεχή Κυριακή παίζουν Ολυμπιακός – ΑΕΚ για τη Super League, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, δεύτερο από τα συνολικά τέσσερα ματς που θα δώσουν μέσα σε λίγες ημέρες . Ολυμπιακός – ΑΕΚ έχει όμως και στο χάντμπολ και το εν λόγω ντέρμπι της Handball Premier διεξάγεται αύριο, Τετάρτη στις 19:00 με live μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Επαναρχίζει η Δανία

Το πρωτάθλημα της Δανίας αρχίζει και πάλι, με μετάδοση ως γνωστόν, ενός αγώνα κάθε αγωνιστική, από το Action 24. Στην Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα δείξει το Λίνγκμπι – Μπρόντμπι, στις 18/2 το Ααλμποργκ – Μπρόντμπι και στις 25/2 το Κοπεγχάγη – Οντένσε.

«Traction» με Ιωάννα Παππά

Την προσεχή Κυριακή 4 Φεβρουάριου στις 14:15 στο Star και στην εκπομπή «Traction», Κώστας Στεφανή ςβρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνυπάρχει με δύο ξεχωριστές παρουσίες, που αφήνουν ένα δικό τους, μοναδικό, στίγμα.

Βασιλακόπουλος για Giannis, ΑΕΚ στην ΕΡΤ και... σέξι Ιωάννα

Από τη μία, βρίσκεται το νέο Citroen C3 Aircross, το συμπαγές SUV της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που έχει δυνατότητα κίνησης εντός και εκτός δρόμου με την ίδια ευκολία και ξεχωρίζει με τη τολμηρή σχεδίασή του. Από την άλλη, καλεσμένη στο C3 Aircross είναι η ηθοποιός Ιωάννα Παππά, που με την ευγενική, αέρινη και γεμάτη ταλέντο παρουσία της, έφερε υπέροχη αύρα στο γύρισμα και την εκπομπή εν γένει.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ