MEDIA

Τσέλσι – Άρσεναλ στη Nova, Giannis στην Cosmote TV

Τσέλσι – Άρσεναλ στη Nova, Giannis στην Cosmote TV

Λονδρέζικο ντέρμπι στο πρόγραμμα καθώς και αγώνες των Μπακς. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους πρώτους αγώνες για την ημιτελική φάση του League Cup Αγγλίας το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης.

Εν προκειμένω αύριο Τρίτη 9 Ιανουαρίου στις 21:45 διεξάγεται το Μάντσεστερ Σίτι – Μπρίστολ Σίτι με μετάδοση από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και την Τετάρτη 10/10 στις 22:00 το λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι – Άρσεναλ με μετάδοση από το Novasports1HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Συνάμα, συναρπαστικές αναμετρήσεις από το ΝΒΑ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε HD οι συνδρομητές της Cosmote TV, με τους back 2 back αγώνες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα μεταδόσεων. Το Σάββατο 13/1, στις 03:00 ο Greek Freak και οι Μπακς δοκιμάζονται απέναντι στους πρωταθλητές Γουόριορς με μετάδοση από το Cosmote Sport 4.

Την Κυριακή 14/1 θα προβληθούν τρία παιχνίδια του ΝΒΑ, ξεκινώντας με το Σάρλοτ - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (00:00). Θα ακολουθήσει το Μαϊάμι - Μιλγουόκι (20:00) και η ημέρα θα κλείσει με το Νέα Υόρκη-Νέα Ορλεάνη (22:30). Τη Δευτέρα 15/1, στις 21:00, θα απολαύσουμε πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι Μπακς θα "επισκεφτούν" την Ουάσινγκτον.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ