MEDIA

Το Wimbledon αποκλειστικά στη Nova

Το Wimbledon αποκλειστικά στη Nova

Το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο θα παίζει για ακόμη 3 χρόνια αποκλειστικά στα κανάλια Novasports. Η φετινή διοργάνωση θα μεταδοθεί από τις 3-16 Ιουλίου. Από σήμερα καθημερινά θα μεταδίδονται παλαιότεροι αγώνες

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon με τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας.

Οι λάτρεις του τένις θα συνεχίσουν να παρακολουθούν το Wimbledon, ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova, καθώς η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, εξασφάλισε τα δικαιώματα του δημοφιλέστερου τουρνουά για ακόμη 3 χρόνια.

Οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές μονομαχίες στα κορτ καθώς και τη μοναδική εμπειρία του παλαιότερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια που θα είναι αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους αγώνες του Wimbledon. Συγκεκριμένα, η αυλαία του φετινού 131ου Wimbledon ανοίγει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου με το Novasports1HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1, το Novasports2HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο) και το Novasports3HD να προβάλλει κυρίως τους αγώνες του Court 2. Από την Πέμπτη 13 Ιουλίου οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών θα μεταδίδονται στο κανάλι Novasports1HD. Κάθε βράδυ στις 23:30 θα προβάλλονται τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας στο Novasports24HD. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Τέλος, από σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν στιγμές από παλαιότερους αγώνες μέσα από το πλούσιο αρχείο του Wimbledon που θα προβληθούν από το Novasports4HD, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 24:00.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ