MEDIA

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Ο Νίκος Μποζιονέλος που γράφει τη στήλη του Mediaρχη στο Sport24.gr, παρουσιάζει το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague σε Nova και ΕΡΤ και στον απόηχο της νέας συμφωνίας της διοργανώτριας με την 24MEDIA. Επίσης το γυμνό της Lady Gaga, "είδε, άκουσε, διάβασε", @παντήσεις σε αναγνώστες και δύο... μυθικές ατάκες!

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Εύγε!

Η Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson ολοκλήρωσε την πρακτική της από το ΤΕΙ Αθηνών (της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών, στο τμήμα της Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών) στην 24MEDIA , έχοντας κάνει πάνω από 100 φωτογραφίσεις για τα sites του ομίλου σε διάστημα έξι μηνών. Και συνεχίζει στο τμήμα ADT, με την πρόσληψή της να είναι η 15η από τους 40 σπουδαστές που έχουν πραγματοποιήσει την πρακτική τους τα τελευταία πέντε χρόνια στην 24MEDIA.

Στην ΕΡΤ3 ο "αυτοκράτορας"

Εστω και στο... τσακ, υπήρξε λύση για τον Άρη, για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο Eurocup. Η ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την ΕΡΤ3 για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του Eurocup της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 , αρχής γενομένης από την αποψινή (19:00) αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ. Ετσι έκλεισε το... παζλ του Eurocup (τα εντός του ΠΑΟΚ έχει η Nova και τα εντός της ΑΕΚ ο ΟΤΕ).

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague

Για το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Euroleague ενημερωθήκατε αποκλειστικά από τη στήλη του Mediaρχη προ ημερών. Η νέα σεζόν για τις ελληνικές ομάδες ξεκινά, χρονικά, αύριο με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 της Πέμπτης και θα μεταδοθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Την ίδια ημέρα οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν και άλλους αγώνες από την πρεμιέρα . Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, θα προβληθεί η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Euroleague και στην ΕΡΤ, η οποία μεταδίδει την Παρασκευή το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Αύριο, Πέμπτη στις 23:00 και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 θα προβληθεί η εκπομπή "Euroleague Show" με προσκεκλημένο τον Στιβ Γιατζόγλου, όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων της βραδιάς, και πλούσιο ρεπορτάζ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού και σε παρουσίαση Βαγγέλη Ιωάννου, Κώστα Σωτηρίου και Κατερίνας Αναστασοπούλου. Η εκπομπή περιλαμβάνει και ειδικό αφιέρωμα στον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, με αποκλειστικές συνεντεύξεις των Γιώργου Πρίντεζη, Πάτρικ Γιανγκ και Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Σημειώνω ότι η συνεργασία που ξεκίνησε το 2013 με τη δημιουργία του επίσημου προορισμού Euroleague.sport24.gr σε ειδικό τμήμα του Sport24.gr και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν όλα τα νέα της Turkish Airlines Euroleague στα ελληνικά, θα συνεχιστεί έως το 2017! " Το Sport24 10 χρόνια τώρα προσφέρει στους αναγνώστες πρωτεγένες ποιοτικό περιεχόμενο και αυτό αποδεικνύεται τη στιγμή που τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου συνεχίζουν να το επιλέγουν ως αποκλειστικό τους συνεργάτη στην Ελλάδα" υπογράμμισε ο CEO της 24MEDIA, Σταύρος Δρακουλαράκος.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν για την ανανέωση της συνεργασίας της Euroleague με το Sport24.gr, διαβάστε τι είπαν .

Ο ΠΣΑΤ για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου απέστειλε στις κοινοβουλευτικές ομάδες, πλην της Χρυσής Αυγής, την ακόλουθη επιστολή σχετικά με το νομοσχέδιο «Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων». Δείτε την .

Tα media του Ερασιτέχνη

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με τη δημοσιογράφο και καλή συνάδελφο Φεβρωνία Παντελή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνης Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου. Σιδεροκέφαλη.

Ευρωπαϊκό Ποδηλασίας Πίστας στο Eurosport

Η φετινή σεζόν στην ποδηλασία δρόμου μπορεί να πλησιάζει προς το τέλος της, αλλά η ποδηλατική δράση δεν σταματά στις συχνότητες του Eurosport. Από σήμερα έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, οι κορυφαίοι ποδηλάτες της Ευρώπης θα διεκδικήσουν τα μετάλλια στο 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας το οποίο διεξάγεται στο Γκρέντσεν της Ελβετίας. Η διοργάνωση παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον μιας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού του 2016, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Χρήστος Βολικάκης (Κεϊρίν, Ταχύτητα) και Γιάννης Σπανόπουλος (Όμνιουμ). Το Eurosport σας μεταφέρει όλη τη δράση από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την εκκίνηση των μεταδόσεων να δίνεται απόψε (20:00).

Είδα, άκουσα, διάβασα

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Είδα: τη Lady Gaga γυμνή σε... αιματοβαμμένες ερωτικές περιπτύξεις, ενσταντανέ από την πέμπτης σεζόν του "American Horror Story". Από το πρώτο επεισόδιο η σταρ τα πέταξε όλα...

Ακουσα: τον εκλέκτορα της Κύπρου Πάμπο Χριστοδούλου στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη να αποκαλύπτει ότι έκλαιγαν οι παίκτες του .

Διάβασα: το θαύμα, ότι η Εκκλησία εξαιρείται προνομιακά από τα capital controls . Ελέησον και σώσον ημάς.

@παντήσεις

-> Θα έχει κάλυψη φέτος το Κύπελλο Αγγλίας; (e-mail από skarione@).

Απ.: Μπα...

-> Υπάρχουν νεότερα για τα τηλεοπτικά του Euro 2016; (e-mail από nik_kala3@).

Απ.: Προς ώρας όχι αλλά ως τέλη Νοέμβρη το πολύ, θα ξέρουμε..

Η ιστορία πίσω από την πρώτη γυμνή...

...φωτογραφία που δημοσίευσε το "Playboy"! Όλα ξεκίνησαν όταν το μέτριο αλλά καλά...προικισμένο κορίτσι με το όνομα Σαρλίν Ντρέιν, που εργαζόταν στο περιοδικό και συγκεκριμένα στο τμήμα συνδρομών, ζήτησε να της αγοράσουν για τις ανάγκες της δουλειάς ένα μηχάνημα που τυπώνει ετικέτες με τις διευθύνσεις των συνδρομητών. Ο Χέφνε τότε της απάντησε πως θα το αγόραζε μόνο εάν εκείνη πόζαρε γυμνή για το περιοδικό. Αναλυτικά το στόρι στο huffingtonpost.gr.

Mega θέματα...

Σοβαροί παραμένουν οι... τριγμοί στο εσωτερικό του Mega και η νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων οδήγησε σε νέο αδιέξοδο μιας και οι περισσότεροι αρνήθηκαν την πρόταση για μειώσεις ενώ ζήτησαν να μπουν στο μισθολόγιο και οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι των πρωινών εκπομπών, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η πρόταση της διοίκηση του Mega συμπεριλαμβάνει μηδενική μείωση για αποδοχές ως 1.200 ευρώ, 8% μείωση για απολαβές 1.201 – 1.300 ευρώ, 13% μείωση για 1.301 - 3.000, 20% μείωση για 3.001 - 7.000 και 22% μείωση για όσους λαμβάνουν 7.000+ ευρώ τον μήνα.

Μα, ποιος παίρνει 7.000+ ευρώ τον μήνα σήμερις;

H ατάκα (1)

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Η εκπομπή «Καλημερούδια» του Mega σχολίαζε το ότι το περιοδικό «Playboy» θα ρίξει τίτλους τέλους στις γυμνές φωτογραφίες και ο Κώστας Μαρτάκης ρώτησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου αν θα πόζαρες γυμνή. «Εγώ τώρα, μάνα πράγμα, σιγά μην ενδιαφέρω το “Playboy”», για να απαντήσει ο Κώστας: «Θέλω να ξέρεις ότι σε πολλούς άντρες και ειδικά νεότερους, θα άρεσε να δουν την Ντορέττα, αλλά και άλλες γυναίκες που τις λένε milf, ξέρεις, μαμάδες, γυμνές». Χρυσόστομος.

H ατάκα (2)

Αστραψε και βρόντηξε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm ο Γιώργος Τράγκας για όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία (ο ίδιος δηλώνει πιο κεντροδεξιός κι από την κεντροδεξιά, θυμίζω). «Αν ισχύει το 20% από αυτά που μου είπε ο Μεϊμαράκης στο τηλέφωνο πρέπει να το κλείσετε το μπουρδέλο τη ΝΔ».

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Το τηλεοπτικό... τζάμπολ της Euroleague, ο Αρης και η... Lady Gaga!

Η Kayla Swift και η Daisy Lea είναι μοντέλα και αποτελούν τα νέα πρόσωπα της διαφήμισης για το εμφιαλωμένο νερό 138. Οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής ίσως σκέφτηκαν ότι τα πανέμορφα κορίτσια ανεβάζουν στα... ύψη την θερμοκρασία και γι' αυτό το νερό είναι απαραίτητο σε όσους δουν τις φωτογραφίες... Στηρίζω την Kayla.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ