MEDIA

Το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου για τη μετάδοση του Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός από το στούντιο

Το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου για τη μετάδοση του Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός από το στούντιο

"Υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας, ζητήματα που είναι ανθρώπινα και πρέπει να τα σεβαστούμε" είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Συρίγος λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με τον δημοσιογράφο Χρήστο Καούρη (VIDEO).

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Καούρης επέστρεψε την Παρασκευή (13/12) στην Αθήνα και η μετάδοση του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20 θα γίνει από τα studio του καναλιού, οι παράγοντες του οποίου έστειλαν επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών που αναμένεται να επιληφθεί από τη Δευτέρα (16/12) της στοχοποίησης, όπως την αναφέρει η NOVA, του δημοσιογράφου της .

" Για οποιονδήποτε έχει καθαρό μυαλό, όχι κακή προαίρεση και σίγουρα έχει δει την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Πάνω από τις ομάδες μας δεν βάζουμε τίποτα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι για εμάς κάτι σαν το ιερό δισκοπότηρο. Όσον αφορά την αγωνιστική τους πορεία, δεν υπάρχει τίποτα που θα αλλοιώσει αυτό που βλέπετε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν όμως κάποια ζητήματα, ζητήματα ασφάλειας, που είναι ανθρώπινα και οφείλουμε να τα σεβαστούμε" ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Συρίγου.

Δείτε αναλυτικά το σχόλιο του δημοσιογράφου της NOVA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ