MEDIA

Το Σάββατο των ντέρμπι!

Το Σάββατο των ντέρμπι!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει την πλουσιότατη αθλητική δράση του ΠΣΚΔ με έμφαση στα ντέρμπι του Σαββάτου και, δη, σε Λεωφόρο και Μαδρίτη. Ο Χάκινεν στον ΣΚΑΪ και ο θρήνος στην οικογένεια Ξυλούρη…

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και όλη η Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Θυμηθείτε αναλυτικά πως θα καλυφθεί το ντέρμπι, με το μεγαλύτερο pre game που έγινε ποτέ , αλλά και όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11 ης αγωνιστικής της Super League .

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Οι... αιώνιοι ανταμώνουν και ο Sport24 Radio 103,3 σας καλεί να περάσετε μαζί του και αυτό το Σάββατο! Από τις 14:00 ως τις 16:00 το ρεπορτάζ παίρνει... φωτιά και ο Ηλίας Ευταξίας με τον Θοδωρή Ρούσσο ξεκινάνε για Λεωφόρο. Στις 19:30 η έναρξη του ντέρμπι με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τον Βαγγέλη Πρωτόπαπα στα μικρόφωνα, ενώ 5 δημοσιογράφοι μεταφέρουν τα πάντα από το "Απόστολος Νικολαΐδης" με τον Άκη Δημακό να έχει τον γενικό συντονισμό από το στούντιο. Με τη λήξη της αναμέτρησης σχολιάζουν οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Διονύσης Βερβελές, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Σερέτης! Και, τα μεσάνυχτα, ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Γκόντζος, περιμένουν για όσο αντέξει ο κόσμος τις δικές του επισημάνσεις και εντυπώσεις.

Το ντέρμπι στον Sport24 Radio 103,3 ξεκινάει όμως από τις 08:00 το πρωί με τον Αντώνη Κυρίκο να φιλοξενεί τον «κόκκινο» ηθοποιό Μάριο Αθανασίου και τον «πράσινο» Γιώργο «GPoly» Πολυχρονίου!

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Οι «αιώνιοι» αναμετρώνται λοιπόν στη Λεωφόρο και ο Stoiximan ετοίμασε μοναδικές προσφορές για όλα τα μέλη του!

1. 25 ευρώ LIVE στοίχημα ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ . Παίξε πριν τον αγώνα ένα μονό στοίχημα σε απόδοση πάνω από 1,50 κι εμείς θα σου δώσουμε το δικαίωμα για ένα LIVE στοίχημα χωρίς ρίσκο.
2. 0% γκανιότα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως στο 1Χ2.
3. 150+ ειδικά στοιχήματα με αποδόσεις για όλους τους παίχτες των δύο ομάδων.
4.Οι μεγαλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως στο ενδεχόμενο να σκοράρουν ο Μάρκους Μπεργκ και ο Μπράουν Ιντέγε.

Ρεάλ – Μπάρτσα κι άλλα ντέρμπι από τον OTE TV

Πλούσια δράση από τα τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τα κανάλια OTE SPORT και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο ΟΤΕ TV κινείται στους ρυθμούς των ντέρμπι με ζωντανές μεταδόσεις, δημοσιογραφικές αποστολές και ειδικές εκπομπές. Στην εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 17:00 στο OTE Sport 2HD, οι Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος αναλαμβάνουν να μεταφέρουν όλα τα νέα των ομάδων πριν τα σφυρίγματα των διαιτητών στα τέσσερα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ θα φιλοξενήσουν συνεντεύξεις του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Νέιμαρ, του τερματοφύλακα της Μπάγερν Νόιερ, αλλά και αφιέρωμα στον Γιούργκεν Κλοπ.

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη, το clasico για την La Liga. Σε απευθείας σύνδεση με το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τον απεσταλμένο Τάσο Κολλίντζα, η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα θα προβληθεί αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 19:15 στο OTE Sport 2. Λίγο αργότερα, στις 19:30 στο OTE Sport 1HD αρχίζει ζωντανά από το «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ» και τον απεσταλμένο Δημήτρη Τσακίρη, η μετάδοση του ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ για την 13η αγωνιστική της Barclays Premier League, ενώ την ίδια ώρα στο OTE Sport 3HD διεξάγεται ένα από τα κορυφαία ντέρμπι της Bundesliga, Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική, τρεις μέρες πριν από το ματς των Βαυαρών με τον Ολυμπιακό. Στις 21:45 η δράση μεταφέρεται στο Campionato και το Τορίνο, όπου ο Αντρέα Παλομπαρίνι αναλαμβάνει να μεταφέρει το κλίμα ενός ακόμα δυνατού ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Serie A: Γιουβέντους και Μίλαν, οι δύο ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ιταλία (31 και 18 αντίστοιχα), ρίχνονται στη μάχη αποκλειστικά στο OTE Sport 1HD.

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Ειρήσθω εν παρόδω, το clasico θα μεταδοθεί σε ανάλυση 4Κ από τη συνδρομητική πλατφόρμα Movistar+ της ισπανικής Telefonica. Η ανάλυση 4Κ ισχύει για ορισμένους από τους συνδρομητές της που έχουν σύνδεση οπτικής ίνας (fibre).

Επίσης, δείτε τα τελευταία έντεκα clásicos της Πριμέρα μέσα από τα πρωτοσέλιδα της μαδριλένικης Marca και της καταλανικής Mundo Deportivo . Οι κεντρικοί τίτλοι, η κριτική, η γκρίνια, η διαιτησία.

«Traction» με Χάκινεν

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Το «Traction» ταξίδεψε στην Πύλο για να συναντήσει έναν εκλεκτό καλεσμένο. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 με τη McLaren Mercedes, Φινλανδός Μίκα Χάκινεν, βρέθηκε στη Νότια Πελοπόννησο και απάντησε στις ερωτήσεις της εκπομπής και του Κώστα Στεφανή, σε μια συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσουν όσοι αγαπούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 14:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Να τα εκατοστήσει!

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Σήμερα, η Huffington Post Greece κλείνει ένα χρόνο ζωής. « Μοιάζει σαν να πέρασε μια μέρα. Μοιάζει σαν να πέρασε αιώνας. Είναι ένας χρόνος. Κλείνει ένας χρόνος, ακριβώς, από τότε που η Αριάννα έφθασε στην Αθήνα μ' έναν ωραίο τίτλο στα χρώματα της ελληνικής θάλασσας ή του ουρανού πάνω από τον Παρθενώνα και η Huffington Post άρχισε να μιλά ελληνικά» έγραψε σχετικά ο σύμβουλος έκδοσης Παύλος Τσίμας. Ήταν η πρώτη φορά που ένας μεγάλος διεθνής οργανισμός, από τον χώρο των media, με μεγάλο κύρος και ισχυρή διεθνή παρουσία, ερχόταν να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, αποκτούσε ελληνική φωνή. Κι αυτό έκανε την πρεμιέρα της Huffington Post Greece μια σημαντική στιγμή στην ιστορία των ελληνικών Μέσων.

Δεν υπάρχουν λόγια…

Το Σάββατο των ντέρμπι!


Ο Γιώργος Ξυλούρης, γιος του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη και παραγωγός του ραδιοσταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, πηγαίνοντας στο σπίτι του χθες. Είναι συνολικά ο τρίτος παραγωγός του ΚΟΚΚΙΝΟΥ που φεύγει από τη ζωή, μέσα σε μόλις έναν χρόνο, μετά τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη προσφάτως και τον Βαγγέλη Βέκιο (και ο τέταρτος άνθρωπος του ραδιοσταθμού μετά και τον τεχνικό τους Βαγγέλη Γουμενάκη). Εκτός από παραγωγός του 105.5 ήταν κι εκείνος που βοήθησε να στηθεί ο 88.4 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε 24''

* Στο Action 24 θα συνεχίσει τις τηλεοπτικές τους εκπομπές ο Γιώργος Τράγκας, κάθε Κυριακή με τον «Ελεύθερο Σκοπευτή».

* Οι "Ράδιο Αρβύλα" (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Κιούσης) επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 για ένατη συνεχόμενη σεζόν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 23:15.

* Οι «φουνταριστοί» των «Παραπολιτικών» Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος θα εμφανιστούν απόψε στις 00:00 στο Mega και στην εκπομπή «Τι νέα;» με τον Κώστα Γιαννακίδη και τη Δέσποινα Βλεπάκη.

ΥΓ. Διευκρίνισις: η χθεσινή κεντρική φωτό της στήλης ευρέθη (sic) googlάροντας τις λέξεις-κλειδιά «mega» και «1989» και σε καλή ανάλυση ήταν από τη Lifo. Οπως κατόπιν ο Βασίλης Κουφόπουλος του typologies.gr με ενημέρωσε, η φωτογραφία αρχείου είναι από τον ίδιο που είχε πρόσβαση στο βιβλίο του Mega για τα 20 χρόνια του καναλιού.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Το Σάββατο των ντέρμπι!


H βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, 13 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2013 έρχεται από Δευτέρα 13/11 στις 22:00 στην ΕΡΤ. «The Bridge» με τους Νταïάν Κρούγκερ (φωτό), Ντέμιαν Μπισίρ, Τεντ Λέβιν, Μάθιου Λίλαρντ, Τόμας Μ. Ράιτ, Έμιλι Ρίος, Καταλίνα Σαντίνο Μορένο. Το σενάριο είναι γραμμένο από το συγγραφέα Έλγουντ Ριντ και τη Μέρεντιθ Στίεμ, μία εκ των σεναριογράφων του «Homeland».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ