MEDIA

Το ρεκόρ του Sport24.gr, ο «Θρύλος», ο Λάκης και η Τζούλια!

Το ρεκόρ του Sport24.gr, ο «Θρύλος», ο Λάκης και η Τζούλια!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το ρεκόρ επισκεψιμότητας του Sport24.gr, για την κάλυψη του Αντερλεχτ – Ολυμπιακός από Sport24 Radio και OTE TV, για τον Λάκη Λαζόπουλο και για την Τζούλια Αλεξανδράτου…

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Sport24.gr την Κυριακή 14/02

To Sport24.gr εμπιστεύτηκαν οι αναγνώστες την Κυριακή 14/02 για την ενημέρωσή τους και όλες τις εξελίξεις στον απόηχο του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας! Ο Νούμερο 1 ψηφιακός αθλητικός προορισμός, έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια παρουσίας και αποδεικνύοντας τη συνεχή ανοδική του πορεία, σημείωσε το δικό του προσωπικό ρεκόρ επισκεψιμότητας την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 με 558.014 μοναδικούς επισκέπτες (Πηγή ΑΤ Internet/ Φεβρουάριος 2016) σε μία ημέρα. Tην ίδια ημέρα, το Sport24.gr κατέγραψε 3.219.216 pageviews με το 48,5% των επισκέψεων (visits) να είναι από mobile devices (smartphones & Tablet).

Το ρεκόρ του Sport24.gr, ο «Θρύλος», ο Λάκης και η Τζούλια!

Με πλούσια δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα (desktop, tablet, mobile), συνεχή ενημέρωση από έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, ρεπορτάζ με βίντεο και εικόνα, το SPORT24 ήταν εκεί για να μεταφέρει ότι συνέβη μέσα και έξω από το γήπεδο. Η έμφαση στο premium περιεχόμενο, το ρεπορτάζ, η ανάλυση των γεγονότων, οι εμπεριστατωμένες απόψεις, καθώς και οι πρωτοποριακές Live blog και Live match πλατφόρμες σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα δημοφιλή mobile εφαρμογή και την πολυπληθή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, κέρδισαν ακόμη μια φορά τους αναγνώστες, οι οποίοι επέλεξαν το Sport24.gr για την πληροφόρηση τους.

O Μάνος Μίχαλος, Διευθυντής Περιεχομένου της 24MEDIA δήλωσε: “Το Sport24.gr σε ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός στηρίχθηκε στην αντικειμενική κάλυψη, την άμεση ενημέρωση και τον καθαρό και χωρίς καθοδήγηση σχολιασμό. Όλοι οι δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν με αρτιότητα και προσήλωση στις ανάγκες του ρεπορτάζ κερδίζοντας ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του κοινού, σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά δύσκολο κυρίως εκτός γηπέδου”.

Αντερλεχτ – Ολυμπιακός σε Sport24 Radio και OTE TV!

Το ρεκόρ του Sport24.gr, ο «Θρύλος», ο Λάκης και η Τζούλια!


Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει το ταξίδι της στα ευρωπαϊκά γήπεδα και τα κανάλια OTE SPORT ακολουθούν βήμα-βήμα την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας για την πρόκριση στους "16" του Europa League. Αύριο στις 20:00 δοκιμάζεται στις Βρυξέλλες με την Αντερλεχτ σε ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE Sport 2. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές

Από τις 18:30 θα αρχίσει το "UEFA Europa League Show" σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη στο OTE Sport 1 ενώ το ματς Αντερλεχτ - Ολυμπιακός περιγράφει ο Τάσο Κολλίντζας που θα παρουσιάσει και τη μίνι pre και post game εκπομπή από τις Βρυξέλλες. Και το ρεπορτάζ, στο OTE Sport 1, θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγώνα και... όσο πάει. Στην κάμερα του OTE TV θα μιλήσει ζωντανά για το παιχνίδι, ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο προπονητής της Άντερλεχτ Μπέσνι Χάσι. Για τους λάτρεις των ερτζιανών και φυσικά του Sport24 Radio 103,3, ο αγώνας θα καλυφθεί σε περιγραφή Γιώργου Περπερίδη και Αλέξη Βιρβίλη!

Λάκης…

O Λάκης Λαζόπουλος ήθελε χθες, στο «Τσαντίρι», να βρίσει τον Σόιμπλε και προσέβαλε όλους τους ανθρώπους με αναπηρία . Για το θέμα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ιωάννης Βαρδακαστάνης, αντέδρασε και, με δηλώσεις του στον Βήμα FM, ζήτησε από τον Λαζόπουλο να απευθύνει μία συγγνώμη προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με κινητική αναπηρία, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η εν λόγω δήλωση ταυτίζει, σύμφωνα με τον ίδιο, μια κατάσταση ζωής με τις πολιτικές θέσεις. Λίγο αργότερα ο Λαζόπουλος, με δήλωση-απάντηση που μοιράστηκε παντού και που δημοσιεύτηκε και στο δικό του alstantiri.gr , λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία, αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκα είναι ο κύριος Σόιμπλε. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν άνθρωπο που έχει ή δεν έχει πρόβλημα. Δεν θα ήθελα να δοθεί άλλο νόημα στα όσα ειπώθηκαν».

Νέα εκπομπή

Από αύριο και κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 22:00 στην ΕΡΤ1, ο Φάνης Παπαθανασίου θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή δημοσιογραφικών αποστολών και έρευνας με τίτλο «Ειδικές αποστολές». Αύριο, ανήμερα της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα με το φλέγον θέμα του προσφυγικού. Την έρευνα και την αρχισυνταξία έχει ο Πιέρρος Τζανετάκος και υπεύθυνη ερευνών είναι η Αφροδίτη Ζούζια.

Οι (μιντιακές) λατρείες της ημέρας...

Το ρεκόρ του Sport24.gr, ο «Θρύλος», ο Λάκης και η Τζούλια!

Τίτλοι τέλους στην απογευματινή εκπομπή του ANT1 «Spata Live», με τις μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν από τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι ανακοίνωσαν on air το εν λόγω… κόψιμο. Η εξέλιξη ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, μετά τις δηλώσεις του διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του ANT1 Τζώννυ Καλημέρη, ο οποίος είχε προϊδεάσει για το κόψιμο της εκπομπής. τηλεοπτικό σταθμό των Σπάτων. Η Μαίρη έχει δεκάδες fans γενικώς (πάντως όχι εμένα…)

Το ρεκόρ του Sport24.gr, ο «Θρύλος», ο Λάκης και η Τζούλια!
THOMAS CHRISOHOIDIS


Χθες γράψαμε για την πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου , απόψε στον Alpha, με καλεσμένο (μεταξύ άλλων) τον Νίκο Χατζηνικολάου. Για να… απαντήσουν, όπως σας είχαμε γράψει από καιρό, το «The 2night Show» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχονται απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 την Τζούλια Αλεξανδράτου (ναι, με εμφάνιση… α λα Μέριλιν) και τον Νίκο Μουτσινά.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ