MEDIA

Τo Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην ΕΡΤ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, and Marcelo train during a training session in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Monday, Dec. 11, 2017. Real Madrid will play against Al Jazira Club on Wednesday in a Club World Cup semifinal soccer match. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, and Marcelo train during a training session in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Monday, Dec. 11, 2017. Real Madrid will play against Al Jazira Club on Wednesday in a Club World Cup semifinal soccer match. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από φέτος, για τρία χρόνια, θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ, συμφωνία που είχε πετύχει… από πέρυσι.

Πρεμιέρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:00, με τη λατινοαμερικάνικη αναμέτρηση ανάμεσα στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες και τη μεξικάνικη Πατσούκα, θριαμβεύτρια στο Τσάμπιονς Λιγκ την CONCACAF. Τον αγώνα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2 σε περιγραφή του Γιάννη Σαντοριναίου.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στη μάχη των ημιτελικών ρίχνεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Αλ Τζαζίρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 19:00, σε περιγραφή του Πέτρου Μαυρογιαννίδη.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, η ποδοσφαιρική πανδαισία θα αρχίσει στις 16:00, με τον αγώνα για την 3η θέση, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2, σε περιγραφή του Ιωσήφ Νικολάου. Στις 19:00 ο μεγάλος τελικός, σε απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ2 από το «Ζάγεντ Σπορτς Σίτι Στέντιουμ» του Αμπου Ντάμπι, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και Βασίλη Μπακόπουλου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ