Το Παγκόσμιο Κύπελλο έφερε τεράστια αύξηση στις υπηρεσίες Streaming

Τεράστια άνοδο στη θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων μέσα από τις υπηρεσίες Streaming έφερε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ορισμένα εντυπωσιακά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η "Conviva", μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που προσφέρει υπηρεσίες για βελτιστοποίηση του online video και του streaming σε τηλεοπτικούς κολοσσούς παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι περισσότεροι επέλεξαν να δουν τους αγώνες όπου κι αν βρίσκονταν. Κάτι, που έφερε τεράστια αύξηση στα ποσοστά της συγκεκριμένης κατηγορίας τηλεθεατών.

Για να έχετε μία εικόνα για τα νούμερα που μιλάμε η αύξηση ξεπέρασε και το 100% σε ορισμένες περιόδους φτάνοντας ακόμα και το 115%, ενώ υπολογίζεται πως συνολικά το συγκεκριμένο νούμερο ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια θεατές. Αν αναλογιστούμε ότι τα νούμερα αυτά αφορούν μόνο τα στοιχεία στα οποία έχει πρόσβαση η συγκεκριμένη εταιρία.

Επίσης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό πως το 49% αυτών που επιχείρησαν να δουν streaming ήταν μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα, με τις smart TV να έρχονται δεύτερες με 27% και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές να φτάνουν στο 24%.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποια είναι η ακραία αίρεση που έχει παρασύρει τους σελέμπριτι;

Από τον Justin Bieber μέχρι τον Chris Pratt oι διάσημοι βρίσκουν την αλήθεια στην πιο influencer εκκλησία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ