MEDIA

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει το πώς θα καλύψει η Nova, με καινοτομίες, το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, τη μετάδοση του ματς του «εξάστερου» στη Ρωσία, τις αλλαγές στο Facebook και το κανάλι του Τζέιμς Μποντ από τον ΟΤΕ!

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Επιβεβαίωση!

Μετά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ο Aστέρας Τρίπολης συμφώνησε με την κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, stoiximan.gr , η οποία στο εξής θα κοσμεί τη φανέλα των Αρκάδων. Για την κίνηση της Stoiximan, ότι θα κινηθεί και για άλλες ΠΑΕ, το είχατε αντιληφθεί από την εκπομπή του Mediaρχη στις 3 Οκτωβρίου στο Sport24 Radio!

Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ με… καινοτομία!

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη φετινή συναρπαστική Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του, με καινοτομίες που απογειώνουν την εμπειρία θέασης των φιλάθλων. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι, το Ολυμπιακός – ΑΕΚ εν προκειμένων, με τη χρήση της sky κάμερας, που κινείται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μοναδικά πλάνα στους τηλεθεατές.

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Η συγκεκριμένη κάμερα, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro) και που τη λειτουργεί ειδικός χειριστής, αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και μέχρι το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου. Για την παραγωγή του ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες. Εκτός από την sky κάμερα, θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2crane cameras, μία ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

Η κάλυψη του ματς του «εξάστερου»

Για την κάλυψη του αποψινού Ολυμπιακός – Τσεντεβίτα από τη Nova γράψαμε από χθες , ακολουθεί αύριο Παρασκευή 16/10 ο «εξάστερος». Στις 18:00 η ΕΡΤ 2 και η ΕΡΤ HD μεταδίδουν live την εκτός έδρας αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον Παναθηναϊκό, σε περιγραφή Γιάννη Ντεντόπουλου. Η τηλεοπτική πρεμιέρα της Euroleague στην ΕΡΤ2 ολοκληρώνεται το βράδυ της ίδιας μέρας με δίωρη εκπομπή (23:00 -01:00) και καλεσμένο στο στούντιο τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά. Στην εκπομπή θα προβληθεί και μεγάλο αφιέρωμα του Γιάννη Νάτου στους «πράσινους» καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νικ Καλάθη και Τζέιμς Γκιστ.

Euroleague έχει αύριο και στα κανάλια Novasports με έξι live μεταδόσεις αλλά και "Super Euroleague", με τον Γιώργο Συρίγο, μετά τη λήξη των αγώνων και απόψε και αύριο. Καλεσμένος απόψε θα είναι ο προπονητής της Κηφισιάς και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου και αύριο μέσω skype θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Κατάρ, Βασίλης Φραγκιάς.

Διαιτητής, βουλευτής, αρθρογράφος

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντινέα. Ο βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Μεσσηνίας ξεκίνησε αρθρογραφία στο sportsview.gr.

Κυκλοφορίες

Την Τρίτη 13/10 πανελλαδικά η «Sportday» πούλησε 5.620 φύλλα και το «Φως» 5.450. Ακολούθησαν «Live Sport» με 3.900, «Goal News» με 3.480, «Πρωταθλητής» με 2.620, «Γαύρος» με 2.340, «Ωρα των Σπορ» με 2.160, «Πράσινη» με 1.690, «Γάτα» με 1.050 και «Αθλητική Ημέρα» με 730 φύλλα.

Στοίχημα

Από αύριο, Παρασκευή και κάθε ημέρα ( όπως είχα αναφέρει από προχθές ) η «Goal News» θα κυκλοφορεί με μια ξεχωριστή εφημερίδα, με δική της πρώτη σελίδα και λογότυπο, μέσα στο Goal, με 16 σελίδες καθημερινά και 26 σελίδες το Σαββατοκύριακο. Με σελίδες για το στοίχημα κυκλοφορεί ήδη και η «SportDay» ενώ η δισεβδομαδαιαία «Ποντάρισμα» παύεται από τα περίπτερα και θα κυκλοφορεί ως ένθετη στην «Espresso».

Τα κανάλια Novasports «υμνούν» τους αθλητές της Παραολυμπιακής

Τα κανάλια Novasports στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή, του επίσημου φορέα αθλητών με αναπηρία, προχώρησαν στη δημιουργία προσωπικών αφιερωμάτων για την ανάδειξη των 16 παραολυμπιακών αθλητών που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Ντόχα στο Κατάρ, από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου. Τα αθλητικά κανάλια της Nova, ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας της Επιτροπής, για το διάστημα 5-20 Οκτωβρίου προβάλλουν αφιερωματικά videos των αθλητών που προετοιμάζονται για τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και έχει ως στόχο την υποστήριξη των ίδιων των αθλητών, οι οποίοι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, επιτυγχάνουν σημαντικές διακρίσεις και εμπνέουν με τη δύναμη, την αφοσίωση και το πάθος που τους χαρακτηρίζει, αποτελώντας παράδειγμα για όλους.

FB emoticons

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Like κάνουμε, το dislike το περιμένουμε και στο Facebook προχωρούν και σε άλλες αλλαγές με εισαγωγή νέων κουμπιών. Σε Ισπανία και Ιρλανδία οι χρήστες από το like θα μπορούν να επιλέξουν και άλλα emoticons μέσα από το οποία θα μπορούν να εκφραστούν για κάποια ανάρτηση: αγάπη, γέλιο, χαμόγελο, σοκ, κλάμα και θυμός.

OTE Cinema 007 από αύριο!

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Ένα κανάλι, ένας μήνας και ένα αφιέρωμα στις 23 περιπέτειες του αθάνατου πράκτορα. Ο OTE TV παρουσιάζει το κανάλι OTE Cinema 007. Ο ΟΤΕ TV για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre». που θα προβληθεί στην Ελλάδα τον Νοέμβριο, δημιούργησε ένα ειδικό κανάλι, αφιερωμένο εξολοκλήρου στον βρετανό πράκτορα. Το «pop up» κανάλι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 16 Οκτωβρίου και για ένα περίπου μήνα θα προβάλει τα… άπαντα του πράκτορα 007, από τον Δρ. Νο και τον Χρυσοδάκτυλο μέχρι το «Casino Royale» και το «Quantum of Solace», μαζί με αποκλειστικό υλικό, video clips, παρασκήνια, συνεντεύξεις και ντοκιμαντέρ.

Διαβούλευση στην ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη συνεδρίασή του, ενέκρινε το κείμενο του Γενικού Κανονισμού του Προσωπικού της εταιρείας, ο οποίος θα ισχύει από την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στη Διαύγεια. Ο εν λόγω Κανονισμός ρυθμίζει θέματα προσωπικού, όπως τα αναγκαία προσόντα για την πρόσληψη και τη σχετική διαδικασία, τις ειδικότητες του προσωπικού, την ιεραρχία, την πειθαρχική διαδικασία και συναφή ζητήματα. Αντιθέτως, δεν περιλαμβάνει διατάξεις σχετικά με τους όρους και τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού, όπως οι αμοιβές, το ωράριο απασχόλησης, οι άδειες και η αναγνώριση της προϋπηρεσίας του προσωπικού. Για την από κοινού διαμόρφωση των διατάξεων αυτών, στο πλαίσιο τήρησης ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, η διοίκηση της ΕΡΤ απευθύνει πρόσκληση προς τους νόμιμους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην παράγραφο 2 του άρθρου 15 του ανωτέρω νόμου, όπως ισχύει, τους οποίους καλεί να προσέλθουν για την έναρξη των σχετικών διαπραγματεύσεων. Αποτελεί βούληση της Διοίκησης να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα κρίσιμα αυτά ζητήματα.

Ειρήσθω εν παρόδω, παραμένει απορίας άξιον τι ρόλο παίζει η διοίκηση της ΕΡΤ, των Λάμπη Ταγματάρχη και Διονύση Τσακνή, στο θέμα της «αποκλειστικότητας» καθώς είναι πολλοί οι συνάδελφοι που δεν τον τήρησαν, αλλά και πολλές οι καταγγελίες…

Μπορούμε. Ολοι μαζί.

Mε μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση 30 τόνων τροφίμων. Εκατοντάδες πολίτες και δεκάδες εταιρείες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να προσφέρουν και να τρέξουν για... καλό σκοπό!

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Μία γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός. Με μοναδικό κίνητρο την προσφορά, και τη χαρά της συμμετοχής.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν στον Υμηττό στην περιοχή της Καισαριανής εκατοντάδες δρομείς, εθελοντές και φίλοι για να ενθαρρύνουν όσους συμμετείχαν στον 2ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Μοναδικό αντίτιμο, η προσφορά τροφίμων. Άνθρωποι όλων των ηλικιών δήλωσαν συμμετοχή για να τρέξουν, επιλέγοντας μία από τις δύο διαδρομές: 4,8 και 8,5 χιλιομέτρων.

Σε 24''

* Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν ξηλώθηκε όπως πιστεύαμε (ή ελπίζαμε) και συνεχίζει. Για 16η συνεχή χρονιά η «Ανατροπή» θα προβάλλεται στο Mega, από φέτος σε νέα ημέρα, από Τρίτη 20 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:55.
* Αύριο, Παρασκευή 12:00 – 13:45, η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star τον Μάρκο Σεφερλή.

* 430.000 τηλεθεατές είδαν τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Star και τον Νίκο Χατζηνικολάου, την αντίστοιχη εκπομπή με τον Άδωνι Γεωργιάδη μια εβδομάδα πριν είχαν δει 458.000.

* Τη Δευτέρα στις 16:30 κάνει πρεμιέρα στο Star ο νέος διαγωνισμός μαγειρικής με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, με τίτλο "Blind Taste" όπου τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Το ντέρμπι, ο "εξάστερος" και ο Τζέιμς Μποντ!

Η Μάριον Μιχελιδάκη μόνο απαρατήρητη δεν περνά τα απογεύματα στην ΕΡΤ…

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ