Το ματς της Ελλάδας στο περίπτερο της 24MEDIA στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μάχη με την Ρωσία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket έδωσε η Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) και πολύς κόσμος στάθηκε στο περίπτερο της 24MEDIA στην ΔΕΘ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των διεθνών μας.

Το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών τράβηξε η πρώτη συμμετοχή της 24MEDIA στην ΔΕΘ. Ο Όμιλος της 24MEDIA, συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο, που ξεχωρίζει για το design και την λειτουργικότητά του – και το οποίο θα παραμείνει στο εξής ενεργό, για να φιλοξενεί την συμμετοχή του Ομίλου σε πλήθος δραστηριοτήτων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μέσα ειδησεογραφικής και αθλητικής ενημέρωσης: News247.gr, Ραδιόφωνο 24/7, Huffpost Greece, Sport24.gr και Sport24 Radio. Μέσα στο περίπτερο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο στούντιο όπου γίνονται ζωντανές εκπομπές του Ραδιοφώνου 24/7 και του Sport24 Radio. Παράλληλα, όπως είναι γνωστό, η 24MEDIA πρόκειται να επανεκδώσει την ιστορική εφημερίδα Έθνος.

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) η Εθνική ομάδα μπάσκετ έδινε την μάχη της κόντρα στην Ρωσία με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket και πολύς κόσμος στάθηκε με αγωνία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι στο περίπτερο της 24MEDIA στη ΔΕΘ.

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24