Το… καζανάκι στέλνει στο πειθαρχικό τέσσερις εργαζομένους της ΕΡΤ!

Το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΡΤ κάλεσε σε απολογία τους τέσσερις εργαζόμενους που είχαν συμμετοχή στην γκάφα με το... καζανάκι κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Μαραθωνίου.

Εξηγήσεις στο πειθαρχικό συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασης καλούνται να δώσουν ο σκηνοθέτης, ο ηχολήπτης, ο δημοσιογράφος και ο floor manager που εμπλέκονται σε γκάφα που εξέθεσε τη live μετάδοση του Μαραθωνίου της Αθήνας από την ΕΡΤ στον τηλεοπτικό "αέρα".

Τα μικρόφωνα είχαν ξεχαστεί ανοιχτά και ακούγονταν διάφορες συνομιλίες καθώς και κάποιος να χρησιμοποιεί την… τουαλέτα και να τραβάει το καζανάκι την ώρα που μεταδίδονταν οι δηλώσεις των δρομέων μιας και ήταν η ώρα της απονομής των μεταλλίων στους νικητές του αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Μάταια ο σκηνοθέτης της μετάδοσης φώναζε "ρε, κόψτε τον ήχο!".

Για την εν λόγω επονείδιστη στιγμή της ΕΡΤ είναι σημαντικό ότι δεν διετάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, αλλά οι υπαίτιοι παραπέμφθηκαν απευθείας στο Πειθαρχικό.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24