MEDIA

Το Final-8 του Champions League στην COSMOTE TV

Manchester City midfielder Raheem Sterling, left, outruns Lyon midfielder Houssem Aouar during their Champions League Group F second leg soccer match between Lyon and Manchester City in Decines, near Lyon, central France, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) o
Manchester City midfielder Raheem Sterling, left, outruns Lyon midfielder Houssem Aouar during their Champions League Group F second leg soccer match between Lyon and Manchester City in Decines, near Lyon, central France, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) o AP

Οι μάχες των τεσσάρων ζευγαριών για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το UEFA Champions League, με τις 8 ομάδες που πήραν τα "εισιτήρια" για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, να δίνουν ραντεβού από τις 12 έως τις 15 Αυγούστου στην Λισαβόνα.

Οι μάχες των 4 ζευγαριών για πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, θα μεταδοθούν ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, ενώ μέσα από την εκπομπή "UEFA Champions League Show" -που θα προβάλλεται καθημερινά πριν και μετά από κάθε ματς- οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους πλήρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και τις λεπτομέρειες των αναμετρήσεων.

Αναλυτικότερα, οι μάχες για τα "εισιτήρια" των ημιτελικών, ξεκινούν την Τετάρτη 12/8 με την αναμέτρηση Αταλάντα-Παρί Σεν Ζερμέν (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ την Πέμπτη 13/8 τη σκυτάλη παίρνει το ζευγάρι Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Την Παρασκευή 14/8, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η φάση των "8" ολοκληρώνεται ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου (Σάββατο 15/8) με το ματς Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν (22.00, COSMOTE SPORT 1 HD). Οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις και σε 4Κ ανάλυση, μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας (21.00), οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και Αριάνα Παπαγιάννη θα υποδέχονται στο στούντιο της COSMOTE TV τους τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή "UEFA Champions League Show", για να τους μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο των αναμετρήσεων. Μετά το σφύριγμα της λήξης κάθε ματς, η εκπομπή θα επιστρέφει με πλούσιο ρεπορτάζ και τα highlihts των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ