MEDIA

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού αποκλειστικά στην Cosmote TV

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού αποκλειστικά στην Cosmote TV

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ και άλλα 15 ματς live, το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η έναρξη του φετινού UEFA Champions League είναι προ των πυλών και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις της 1αγωνιστικής ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD.

Ανάμεσα στις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι και αυτή του Ολυμπιακού απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Τρίτη 12/9, 21.45, Cosmote Sport 2HD), που επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης, μετά από απουσία ενός χρόνου. Το φετινό UEFA Champions League αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, μετακινήθηκαν 127 παίκτες, με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.

Πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό

Η αυλαία του UEFA Champions League σηκώνεται την Τρίτη 12/9, στις 21.45, οπότε και αγωνίζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Σπόρτινγκ, σε ένα κομβικό ματς για την ευρωπαϊκή του πορεία. H Cosmote TV θα μεταδώσει σε αποκλειστικότητα το σπουδαίο ματς (Cosmote Sport 2HD), όπως και τα υπόλοιπα 7 της βραδιάς. Από τις 20.00 στην εκπομπή " UEFA Champions LeagueS how", με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, θα υπάρχει συνεχώς live σύνδεση με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις αφίξεις των ομάδων, τα τελευταία νέα, τις αποκλειστικές δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού λίγο πριν τη σέντρα και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Πολυμελής ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών θα καλύψουν όλες τις πτυχές της πρεμιέρας των "ερυθρόλευκων" στους ομίλους.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γιουβέντους στην "τιτανομαχία" της πρώτης αγωνιστικής και ο απεσταλμένος της Cosmote TV στην Βαρκελώνη, Στέφανος Αβραμίδης, θα μεταφέρει σε live σύνδεση από το "Καμπ Νου" όλα το ρεπορτάζ λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Στις 21.45,θα μας περιμένει στο Cosmote Sport 1HD, η εκπομπή "UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό", για να μας μεταφέρει κάθε εξέλιξη από όλα τα γήπεδα.

O 4 όμιλος του Ολυμπιακού

Ώρα

Παιχνίδι

Κανάλι

21.45

Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ

COSMOTE SPORT 2ΗD

21.45

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

COSMOTE SPORT 3ΗD

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε το ποσό των € 85 εκατ., για να πάρει από την Έβερτον τον Λουκάκου, κάνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή της Premier League. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικά την πρώτη εμφάνιση του διεθνή Βέλγου επιθετικού στην ευρωπαϊκή σκηνή, με τη νέα του φανέλα απέναντι στη Βασιλεία, την Τρίτη 12/9, στις 21.45 (Cosmote Sport 6HD). Την ίδια ώρα, στο Cosmote Sport 5HD, θα δούμε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ιστορίας (Νεϊμάρ) και τον 18χρονο Γάλλο επιθετικό Εμπαμπέ, παίκτη που επίσης απέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 145 εκατ. ευρώ, στο παιχνίδι της Σέλτικ με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Οι υπόλοιποι όμιλοι της Τρίτης 12/9

Ώρα

Παιχνίδι

Όμιλος

Κανάλι

21.45

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βασιλεία

1ος

COSMOTE SPORT6HD

21.45

Σέλτικ-Παρί Σεν Ζερμέν

2ος

COSMOTE SPORT5HD

21.45

Μπάγερν Μονάχου-Άντερλεχτ

2ος

COSMOTE SPORT7HD

21.45

Ρόμα-Ατλέτικο Μαδρίτης

3ος

COSMOTE SPORT4HD

21.45

Τσέλσι-Καραμπάχ

3ος

COSMOTE SPORT8HD

Με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών, θα επιστρέψουμε στο Cosmote Sport 2HD, για τη συνέχεια της εκπομπής "UEFA Champions League Show" που θα μας προσφέρει αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το "Γ. Καραϊσκάκης", το ρεπορτάζ όλων των αγώνων, highlights και αναλύσεις.

Παρέλαση αστέρων την Τετάρτη 13/09 στα κανάλια Cosmote Sport

Και η Τετάρτη 13/9 περιλαμβάνει συναρπαστική ποδοσφαιρική δράση. Στο Cosmote Sport 6HD, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ. Στο Cosmote Sport 4HD θα παρακολουθήσουμε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο εν δράσει, καθώς η Ντόρτμουντ θα επισκεφτεί το «Wembley», για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Στο Cosmote Sport 2HD, θα προβληθεί η πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης , Ρεάλ Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη. Όλοι οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης 21.45.

Το πλήρες πρόγραμμα της Τετάρτης 13/9

Ώρα

Παιχνίδι

Όμιλος

Κανάλι

21.45

Λίβερπουλ-Σεβίλλη

5ος

COSMOTE SPORT3HD

21.45

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Νάπολι

6ος

COSMOTE SPORT5HD

21.45

Φέγενορντ-Μάντσεστερ Σίτι

6ος

COSMOTE SPORT6HD

21.45

Λειψία-Μονακό

7ος

COSMOTE SPORT7HD

21.45

Πόρτο-Μπεσίκτας

7ος

COSMOTE SPORT8HD

21.45

Ρεάλ Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ

8ος

COSMOTE SPORT2HD

21.45

Τότεναμ-Ντόρτμουντ

8ος

COSMOTE SPORT4HD

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ