MEDIA

Το εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το "Ρουκ Ζουκ" και η απάντηση του σταθμού

Το εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το "Ρουκ Ζουκ" και η απάντηση του σταθμού
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για απαράδεκτη αναφορά παίκτη στο "Ρουκ Ζουκ", με τον ΑΝΤ1 να διευκρινίζει τη θέση του με επίσημη ανακοίνωση.

Την έντονη ενόχλησή του για αναφορά παίκτη στην εκπομπή "Ρουκ Ζουκ" εξέφρασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο λόγο.

Συγκεκριμένα, η λέξη που ήταν που αναζητούσαν οι παίκτες ήταν η "Βουλγαρία" και ένας από τους παίκτες χρησιμοποίησε τη λέξη "ΠΑΟΚ" και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη "Θεσσαλονίκη" και αμέσως μετά τη λέξη "Βουλγαρία".

Από τον ΠΑΟΚ επεσήμαναν ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μονταριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο ΑΝΤ1 απάντησε από την πλευρά του με επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι αποδοκιμάζει τη συγκεκριμένη διατύπωση.

Η ανακοίνωση του σταθμού: "Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ