Το Έθνος της Κυριακής επιστρέφει με 2 ξεχωριστές προσφορές και γεμάτο από ένθετα

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου επιστρέφει στα περίπτερα το Έθνος της Κυριακής, μετά την επανακυκλοφορία του καθημερινού φύλλου στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η επανακυκλοφορία του καθημερινού φύλλου του Έθνους στις 16 Σεπτεμβρίου ήταν μόνο η αρχή. Από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου επιστρέφει στα περίπτερα και το Έθνος της Κυριακής. Μαζί έρχεται το έγκυρο οικονομικό brand "Ημερησία", ένα τηλεοπτικό περιοδικό, το ένθετο LIFE, ένα ένθετο για το αυτοκίνητο και ένα ακόμη για τον πολιτισμό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου επιστρέφει στα περίπτερα το Έθνος της Κυριακής, μετά την επανακυκλοφορία του καθημερινού φύλλου στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το ΈΘΝΟΣ της Κυριακής, με ανανεωμένο σχεδιασμό, αποτελεί μία σύγχρονη εφημερίδα η οποία έχει στόχο να είναι ο πρωταγωνιστής της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και ψυχαγωγικής ενημέρωσης.

Μαζί με το Έθνος της Κυριακής επιστρέφει και το έγκυρο οικονομικό brand "Ημερησία" το οποίο στοχεύει στην πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού που το ενδιαφέρουν οι εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά.

Το ανανεωμένο Κυριακάτικο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας, θα κάνει έναρξη με μία πλούσια έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό περιοδικό, το ένθετο LIFE για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ένθετο για το αυτοκίνητο καθώς και ένα ειδικό ένθετο για τον πολιτισμό. Μαζί με το Έθνος της Κυριακής δύο προσφορές: "Η Βίβλος" από τη σειρά ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και "Ο Μικρός Πρίγκιπας" σε DVD.

Πάρτε το ΕΘΝΟΣ στα χέρια σας".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS