Τι λέει η Cosmote TV για τα δικαιώματα της Super League

Τι λέει η Cosmote TV για τα δικαιώματα της Super League

Θα κινηθεί ή όχι για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Είχαν ή όχι ενδιαφέρον τα λεγόμενα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, σε ερώτησε για τα τεκταινόμενα στη Super League και το τέλος της κεντρικής διαχείρισης;

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Μιχάλης Τσαμάζ σχολίασε ότι "εννοείται πως ως Cosmote TV, μας ενδιαφέρει κάθε τι αθλητικό σε προϊόν". Η ερώτηση αφορούσε το αν η Cosmote TV θα κινηθεί να αποκτήσει η ίδια την κεντρική διαχείριση, ήτοι τις 15 από τις 16 ΠΑΕ της Super League.

Πρακτικά ο κ. Τσαμάζ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Cosmote να κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση καθώς, όπως υπογράμμισε, ο ΟΤΕ θα δει το πώς διαμορφώνεται στο εξής το… παιχνίδι και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. "Υπό προϋποθέσεις και συνθήκες" επανέλαβε, "την Cosmote TV ενδιαφέρουν όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως το Κύπελλο το οποίο και μεταδίδει. Όλα αυτά είναι όμως πρόωρα, καθώς θα πρέπει να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε για το πως θα κινηθούμε".

Συνάμα, διευκρίνισε κάτι που… είχε αναφέρει η στήλη προ μηνών: ότι "ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τα δικαιώματα της Super League παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν" και σημείωσε μάλιστα ότι και τα ποσά που είχαν γραφτεί τότε, τον Αύγουστο του ’17, ήταν πολύ μικρά για να είναι αληθή για ένα μέγεθος της τάξης της Cosmote TV.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

Οι Ελληνίδες ζαχαροπλάστριες που γλυκά μας σκοτώνουν

Μια τούρτα αναμνήσεων με αφορμή το Bake Off Greece, το νέο reality του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24