MEDIA

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
2016 UEFA

Πώς θα καλυφθεί το σπουδαίο παιχνίδι της Τρίτης για την 4η αγωνιστική του Champions League; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League συνεχίζεται και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Μπαρτσελόνα, στις 21:45, με τα φώτα να στρέφονται στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το Cosmote Sport 2 θα καλύψει όλες τις εξελίξεις πριν και μετά τη σπουδαία αναμέτρηση , ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Η τέταρτη ημέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσει στα κανάλια Cosmote Sport από τις 18.00, με τις αναμετρήσεις των «νέων» για το UEFA Youth League και το ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα. Στις 20:00, ξεκινά στο Cosmote Sport 2 η εκπομπή «UEFA Champions League Show», μέσω της οποίας θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο.

Εκεί θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Δημήτρης Ξαρλής θα μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνααντίστοιχα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα το περιγράψει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Μετά το τέλος θα προβληθούν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmote TV ενώ όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται από τα κανάλια Cosmote Sport ( δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα ). Εξ αυτών, στο πρόγραμμα του διημέρου ξεχωρίζουν την Τρίτη τα ματς Σπόρτινγκ - Γιουβέντους σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη, Ρόμα - Τσέλσι σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβαρα και Μάντσεστερ Γ. - Μπενφίκα σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και, την Τετάρτη, τα Μπεσίκτας - Μονακό σε περιγραφή Λάμπρου Μπαλάφα, Τότεναμ - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, και Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ