MEDIA

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός;

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός;
INTIME SPORTS

Εκπομπές, περιγραφές και κάλυψη των επαναληπτικών προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Έως το βράδυ της Πέμπτης θα έχουν… τσεκαριστεί τα τέσσερα εισιτήρια των φετινών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, ήτοι με την ολοκλήρωση των επαναληπτικών προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Όλα μεταδίδονται, ως γνωστόν, από την Cosmote TV.

Από το Cosmote Sport 1 μεταδίδεται την Τετάρτη στις 19:30 το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (0-0 το α’ ματς) σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι, ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα, Δημήτρη Σπηλιόπουλου και τον Στέφανο Αβραμίδη στο pre grame που θα αρχίσει από τις 18:00 ενώ η εκπομπή θα καλύψει όλο το… τρίτο ημίχρονο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Από το Cosmote Sport 2 μεταδίδεται την Τετάρτη στις 17:15 το ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-1 η Λάρισα στο πρώτο) σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και ρεπορτάζ Μιχάλη Μελισσίδη και Κώστα Γκουντούλα. Και από το ίδιο κανάλι, στις 21:45, το Λαμία - Πανιώνιος (1-0 το πρώτο υπέρ των «κυανέρυθρων») σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου και Χρήστου Κυριαζή.

Και την Πέμπτη από το Cosmote Sport 1 στις 19:30 θα δούμε το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (2-0 ο «δικέφαλος» στο α’ ματς) με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Σωτήρη Κωσταβάρα στο pre game, τον Κώστα Ψάρρα στην περιγραφή και τους Αποστόλη Πάνο, Μιχάλη Μελισσίδη στο ρεπορτάζ.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ