MEDIA

Τι είπε o Μαρινάκης για Mega, Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο!

Τι είπε o Μαρινάκης για Mega, Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο!

Η υπόσχεση Μαρινάκη για το megaλο κανάλι και οι ατάκες του για τον διαγωνισμό των αδειών αλλά και για τον ΣΚΑΪ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Υπάρχει… φως στο τούνελ του Mega; Σύμφωνα με τα όσα είπε προ ολίγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε εκπροσώπους των εργαζομένων του Mega, ναι!

Ως γνωστόν, το megaλο κανάλι δεν εμφανίστηκε στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών , με τους εργαζόμενους να κατηγορούν τους μετόχους για "εμπαιγμό".

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε κυρίως στη βεβαιότητά του ο διαγωνισμός θα "πέσει" νομικά, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και υπογράμμισε ότι "υπάρχει ακόμη χρόνος για το κανάλι".

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Αlter Ego στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου στεγάζονται οι εφημερίδες του ΔΟΛ.

Διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι τον ενδιαφέρει η ενασχόλησή του με το κανάλι και δήλωσε παρών στις εξελίξεις αλλά και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες που αφορούν στα λειτουργικά έξοδα, πάντα σε συνεργασία και μετά από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Μαζί με τον οποίο όμως δεν ξεκαθάρισε αν σκέφτονται τελικά να διεκδικήσουν την έβδομη άδεια που παραμένει «κενή» στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες . Στις πιέσεις των εργαζομένων για μία σαφή απάντηση, δεν δεσμεύθηκε ότι θα διεκδικήσει μέσω του Mega την έβδομη άδεια.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για άλλα κανάλια και είπε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, είτε για αγορά είτε για είσοδό του στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ .

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων 24ωρων ανάλογη συνάντηση των εργαζομένων του Mega είχε γίνει και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος εξήγησε ότι δεν προσήλθε το κανάλι στον διαγωνισμό επειδή δεν υπήρχε διαβεβαίωση από το ΕΣΡ ότι η νέα εταιρεία θα μπορούσε να "απορροφήσει" το Mega εν λειτουργία.

Και είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κρατήσει μόνος του το κανάλι, ρίχνοντας το… μπαλάκι στην πλευρά Μαρινάκη με, συνέπεια, τις σημερινές, δικές του υποσχέσεις και διευκρινίσεις.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ