MEDIA

Τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πού θα δούμε τις ρεβάνς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε σε ποια κανάλια θα παρακολουθήσετε τις ρεβάνς των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα playoffs του Champions League και του Europa League.

Ευρωπαϊκό άρωμα θα έχει και η τρέχουσα εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς στο πλαίσιο των playoffs του Champions League και το Europa League. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καλούνται είτε να διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα είτε να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση για να βρεθούν στους ομίλους.

Πρώτος στη... μάχη μπαίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (27/08, 22:00) αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ, έχοντας ως προίκα το 4-0 του πρώτου αγώνα. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται με το... ενάμισι πόδι στους ομίλους του Champions League, αλλά στο αποψινό παιχνίδι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αντίθετα, την Πέμπτη (29/08) στις 20:00 και 20:30 αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ πρέπει να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς ο Δικέφαλος ηττήθηκε 1-0 από τη Σλόβαν εκτός έδρας και η Ένωση γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ. Το έργο, ειδικά των "κιτρινόμαυρων", είναι δύσκολο, αλλά τίποτα δεν θα μπορεί να αποκλειστεί όταν μιλάμε για νοκ άουτ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τρίτη 27 Αυγούστου

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός (COSMOTE SPORT 2 HD)

Πέμπτη 29 Αυγούστου

20:00 ΠΑΟΚ - Σλόβαν (PAOK TV)

20:30 Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 2 HD)

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ