MEDIA

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι
2016 GETTY IMAGES

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το πώς κατανέμονται οι μεταδόσεις σε Champions & Europa League, παραθέτει τα καλύτερα τηλεοπτικά ματς του... ΠΣΚΔ, γράφει για τη συνέντευξη Ρανιέρι, την πρεμιέρα της F1 και άλλα πολλά.

Ματσάρες έβγαλαν οι κληρώσεις νωρίτερα, και δεν αργούν οι αγώνες. Οπως φιξαρίστηκε, με το πρόγραμμα, προ ολίγου μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League , στις 5 Απριλίου παίζουν Μπάγερν - Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο και στις 6 Απριλίου Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ και Παρί - Σίτι. Ολα τα ματς τα δείχνει ο ΟΤΕ, η ΕΡΤ καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο, ποντάρω αυθόρμητα στο ματς του Παρισιού. Τη αμέσως επόμενη εβδομάδα (12-13/4) οι ρεβάνς, η λογική λέει ότι η ΕΡΤ θα δείξει την Τετάρτη 13/4 Ατλέτι - Μπάρτσα.

Τα προημιτελικά του Europa League είναι επίσης εμπορικά, ειδικά το Ντόρτμουντ - Λίβερπουλ, αλλά και το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σεβίλλη. Ολα, live, από τον ΟΤΕ TV τις... Πέμπτες 7 και 14 Απριλίου. Ακούστε τι είπε ο Ζντένεκ Σκάζνι στον Sport24 Radio: "Έτσι απέκλεισα τη Λάτσιο"!

Η Super League (και όχι μόνο) στον Sport24 Radio

Ολη η Super League, όπως κάθε εβδομάδα, #paizeidynata στον Sport24 Radio 103,3. Το Σάββατο στις 15:00 ο Παναγιώτης Συρόπουλος σπικάρει το Skoda Ξάνθη - Λεβαδειακός, στις 17:15 ο Παναγιώτης Παντσερίδης το Βέροια Πλατανιάς και στις 19:30 ο Μπάμπης Τσιμπίδας το Παναθηναϊκός - Ηρακλής.

Την Κυριακή στις 15:00 ο Γιάννης Μπακέλας περιγράφει το Παναιτωλικός - ΑΕΚ, στις 17:15 οι Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπανογλου το ΠΑΟΚ - Καλλονή και ο Πέτρος Πετρούσης το Πανθρακικός - Ατρόμητος και, στις 19:30, οι Διονύσης Βερβελές και Νίκος Σαλάκης το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός.

Τέλος, τη Δευτέρα, ο Νίκος Σκούμπος από τα Ιωάννινα σπικάρει στις 19:30 το ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος.

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι

Δες την μπαλίτσα σου...

Δεν λείπουν τα μεγάλα ντέρμπι από τις μεταδόσεις του OTE TV και τούτο το... ΠΣΚΔ, αρχής γενομένης από απόψε στις 21:30 με το Σάλκε – Γκλάντμπαχ στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά. Το Σάββατο έχει, με χρονική σειρά, στις 17:00 Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και στις 21:45 Ρόμα – Ιντερ στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη. Την Κυριακή στις 15:30 έχει Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστο Σωτηρακόπουλου, στις 16:00 Τορίνο – Γιουβέντους στο OTE Sport 4 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου, στις 17:00 Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη, στις 18:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, στις 21:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και στις 21:45 Μίλαν – Λάτσιο στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.

Στα διεθνή ματς της Nova δεσπόζει ο τελικός Κυπέλλου Βελγίου μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης την Κυριακή στις 17:00 (Novasports 6 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου) αλλά και το ντέρμπι PSV Αϊντχόφεν - Αγιαξ (Κυριακή 17:45, Novasports 7 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη), και (για το Championnat) την Κυριακή στις 22:00 το Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό (Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου) και, τέλος, το Μποαβίστα - Πόρτο την Κυριακή στις 20:15 (Novasports 3 σε περιγραφή Αγγελου Στυλιάδη).

Ρανιέρι, αποκλειστικό

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε αποκλειστικά στον Αρη Γάτα, σε συνέντευξη που θα προβληθεί αποκλειστικά μεθαύριο, στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ . "Τα εξηγεί ωραία και με πάθος" όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Εκκίνηση για τη Formula 1 σε OTE TV και ΕΡΤ

Οι δοκιμές που έγιναν στην pre-season και τα αποτελέσματα τους επιτρέπουν στους λάτρεις της Formula 1 να πιστεύουν πως το φετινό 67ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είναι από τα καλύτερα της ιστορίας. Ο ΟΤΕ TV θα μας μεταφέρει και στις 21 πίστες της φετινής διοργάνωσης, αρχής γενομένης από αυτή της Μελβούρνης. Live το grand prix την Κυριακή στις 07:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, όπως live καλύπτονται τα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες ( δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ).

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το αυστραλιανό grand prix σε μαγνητοσκόπηση, την Κυριακή στις 14:00.

Ντέρμπι στο βόλεϊ

Τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για τη Volley League και Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 Γυναικών έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova το Σάββατο. To πρώτο στις 21:00 στο Novasports 3 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και το ντέρμπι των γυναικών στις 16:00, θα καλυφθεί από το Novasports 6 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.

«Traction» με... Κατσικάρη

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι

Η Μαριλού Ρεπαπή διευθύντρια γυναικείου περιεχομένου της 24MEDIA

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και περαιτέρω επένδυσης στο γυναικείο κοινό των brands της, η 24MEDIA γίνεται η πρώτη εταιρεία η οποία δημιουργεί τη θεση της Διεύθυνσης Γυναικείου Περιεχομένου και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαριλού Ρεπαπή, την οποία και καλωσορίζει στην ομάδα της.

Τηλεοπτικά ευρωκληρώσεων, 4ήμερο με ντέρμπι και Ρανιέρι

“Στο πλαίσιο του στρατηγικού προσανατολισμού της εταιρείας προς το γυναικείο κοινό, η Μαριλού Ρεπαπή αναλαμβάνει τη νεοσυσταθείσα θέση της Διεύθυνσης Γυναικείου Περιεχομένου όλων των brands μας. Με μεγάλη χαρά προχωράμε σε μία ακόμη ενίσχυση της 24MEDIA και της ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα” δήλωσε ο CEO του Ομίλου 24MEDIA, κ. Σταύρος Δρακουλαράκος.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ