MEDIA

Θέλει τον Ζαμπίδη ο ANT1 για το "Nomads"

Θέλει τον Ζαμπίδη ο ANT1 για το "Nomads"

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, έχει δεχθεί πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 για να πάρει μέρος στο reality επιβίωσης που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ένα από τα reality που αναμένονται πώς και πώς την επόμενη τηλεοπτική χρονιά είναι το "Nomads" το οποίο έχει εξασφαλίσει ο ANT1. Το κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα είναι στη διαδικασία επιλογής παικτών, κυρίως διάσημους, για να τραβήξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Ανάμεσα στα ονόματα με τα οποία έχει συζητήσει η παραγωγή του ANT1 είναι ο πρωταθλητής του kick boxingΜιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση για να λάβει μέρος χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν η απάντηση του ήταν θετική η αρνητική.

Το show έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Κολομβία και το Μεξικό όπου και προβάλλεται. Μάλιστα, το Nomads που στην κολομβιανή τηλεόραση φέρει το όνομα El Deafio αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί της τηλεθέασης στην Prime Time επί 12 συνεχή έτη.

Το νέο reality επιβίωσης θα γυριστεί στις εξωτικές Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στο νησί Palawan και υπόσχεται δοκιμασίες που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Οι παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και κάθε μέρα θα είναι κρίσιμη για τη συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και την επιβίωση.

Από την ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται το trailer του ANT1, οι αιτήσεις όσων επιθυμούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι έχουν ξεπεράσει τις 15.000.

Το Nomads θα προβάλλεται όλη την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη 21:00-23:00, ενώ τις Παρασκευές θα πραγματοποιείται ζωντανά η αποχώρηση του παίκτη. Το παιχνίδι θα διαρκέσει τρεις ολόκληρους μήνες, μέχρι την τελική ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ