MEDIA

"The Best of Us By VICE"

"The Best of Us By VICE"

Η διαδικτυακή εκπομπή που προβάλλει την «αριστεία», μας συστήνει 6 κορυφαίους Έλληνες αθλητές

Δεν είναι λίγοι όσοι κυνηγούν καθημερινά αυτόν τον αόρατο πήχη του «καλύτερου». Tο Netwix.gr , το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι με πρωτότυπο περιεχόμενο, μέσα απ’ τη εκπομπή “The Best of Us” σε παραγωγή VICE GREECE, αναζητά εκείνους τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη νεότητα στα όνειρα τους, χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς ποιο θα είναι, και αν θα υπάρχει αντάλλαγμα.

Η εκπομπή “The Best of Us By VICE”, διεισδύει στον κόσμο των αθλητών, φωτίζει την καθημερινότητά τους στις προπονήσεις τους, και σκιαγραφεί τα πορτρέτα 6 κορυφαίων Ελλήνων αθλητών. Έξι προσωπικότητες που γνωρίζουν από μικρά παιδιά τον τρόπο για να γίνουν οι κορυφαίοι στον τομέα τους, γαλουχημένοι με τη μέθοδο και το πείσμα του πρωταθλητή.

O Γιάννης Αθηναίου και το μεστό μπασκετικό του ταξίδι:

"The Best of Us By VICE"

Σε αυτό το επεισόδιο, πρωταγωνιστεί ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιάννης Αθηναίου. Ο Γιάννης κατέκτησε για 1η φορά το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2016 με τον Ολυμπιακό, έχοντας –ήδη- διανύσει στα 28 του χρόνια ένα μεστό μπασκετικό ταξίδι με σταθμούς μεταξύ άλλων, τον Πανιώνιο, τον Άρη, το Μιλάνο και την ΑΕΚ. Το όνειρο ενός πιτσιρικά να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ στο «καυτό» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τις υπόλοιπες λαμπερές σάλες της Ευρωλίγκας, ζωντανεύει μπροστά στο VICE.

Δείτε εδώ το βίντεο:

H Άννα Κορακάκη «μαθαίνει» στους Έλληνες τη σκοποβολή:

"The Best of Us By VICE"

Σε αυτό το “The Best Of Us By VICE” πρωταγωνιστεί η Άννα Κορακάκη που, στα 20 της χρόνια, κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της σκοποβολής, στους Ολυμπιακούς του Ρίο της Βραζιλίας. Είναι ένα απλό κορίτσι και παράλληλα ένας «τοπικός θρύλος» στη Δράμα, όπου μας φιλοξένησε. Παλεύοντας σε αντίξοες συνθήκες και σε σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές, μας μιλά για το δρόμο προς την καταξίωση, την οικογένεια της, το άγχος και το παρεξηγημένο άθλημα της σκοποβολής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Νικόλας Πλυτάς: Το παιδί – θαύμα των extreme sports:

"The Best of Us By VICE"

Σε αυτό το “The Best Of Us By VICE” πρωταγωνιστεί o Νικόλας Πλυτάς. Μαγεμένος από πιτσιρικάς με κάθε λογής σανίδα (waterski, surf, skate, snowboard) έφτασε στη 2η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θαλάσσιου σκι και συνεχίζει με πάθος και στόχο να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Περνάμε μια μέρα μαζί του και, ανάμεσα σε πολλά, μιλάει στην κάμερα του VICE για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τα αγαπημένα του ταξίδια και μας καλεί να «αγγίξουμε» για λίγο έναν ξεχωριστό και ζηλευτό τρόπο ζωής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

O Απόστολος Βέλλιος και η λαμπρή ποδοσφαιρική του πορεία:

"The Best of Us By VICE"

Σε αυτό το επεισόδιο πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Βέλλιος που αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας με την ιστορική Nottingham Forest F.C. Είναι μόλις 24 ετών, όμως έχει ήδη πείσει για την ποδοσφαιρική του αξία του σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης. Τον συναντήσαμε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα. Μεταξύ προπονήσεων και βραβεύσεων, ο Βέλλιος μας μιλά για το ποδοσφαιρικό όνειρο που ζει, για τα αγαπημένα του γκολ και το που τα αφιερώνει κάθε φορά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Παναγιώτης Τριανταφύλλου διαπρέπει στην ξιφασκία και στο μπάσκετ με αμαξίδιο!

"The Best of Us By VICE"

Σε αυτό το επεισόδιο του “The Best Of Us By VICE” πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας. Ο Παναγιώτης προπονείται σκληρά στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού για να γίνει ένας απ’ τους κορυφαίους ξιφομάχους του πλανήτη. Ο 30χρονος Παραολυμπιονίκης μιλά για την καθημερινότητα ως ΑμεΑ, και για τη 2η μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ, καθώς είναι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Βασιλική Μιλλούση και η ενόργανη μυστική:

"The Best of Us By VICE"

Σε αυτό το “The Best Of Us By VICE” πρωταγωνιστεί η Βασιλική Μιλλούση, που διαθέτει μια πλούσια συλλογή μεταλλίων από διεθνείς διοργανώσεις και θεωρείται η κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια, έχοντας λάβει μέρος σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες (Σύδνεϋ, Λονδίνο, Ρίο). Στο 2ο σπίτι της, το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, μας χαρίζει πανέμορφες εικόνες απ’ την σκληρή προπόνηση ενός πρωταθλητή. Μας μιλά για τις αναποδιές, τις δυσκολίες και μας αποκαλύπτει τη θηλυκή πλευρά της, μακριά απ’ τα γυμναστήρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το http://www.netwix.gr/ είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ