MEDIA

Τελικοί, ματσάρες, "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ και Sport24 Radio στο ΟΑΚΑ!

Τελικοί, ματσάρες, "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ και Sport24 Radio στο ΟΑΚΑ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει τα (πολλά) ντέρμπι του 4ημερου καθώς και την κάλυψη και του ΠΑΟ - ΑΕΚ αλλά και των βραβείων Oscar.

Η μεγάλη μάχη της Αθήνας #paizeidynata στον Sport24 Radio 103,3

H μεγάλη μάχη της Αθήνας έφτασε και ο Sport24 Radio 103,3 είναι έτοιμος για ένα μεγάλο παιχνίδι. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η ΑΕΚ περιμένει τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Sport24 Radio 103,3, είναι έτοιμος για άλλο ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού! Από τις 8:00 το πρωί ο Αντώνης Κυρίκος θα μας ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν και στις 12:00 η ομάδα των προβλέψεων θα μας δώσει τις αποδόσεις και τα προγνωστικά! Από τις 14:00 ως τις 16:00 ο Ηλίας Ευταξίας και ο Θοδωρής Ρούσσος θα αρχίσουν το ζέσταμα, κάνοντας και τις βόλτες τους ως τον Πειραιά, όπου ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Βέροιας, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Στις 16:00 Ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Τσάρλυ αναλαμβάνουν το pre game και τις πρώτες βόλτες στο Ολυμπιακό Στάδιο! Στις 19:30 Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου θα μεταδώσει τον αγώνα και σχολιάζουν ο Γιάννης Σερέτης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Πριν και μετά το ματς, ο Βασίλης Τεμπέλης, ο Άκης Γεωργίου, ο Μπάμπης Τσιμπίδας και ο Σπύρος Κοντός, μας προσφέρουν στο πιάτο, καυτό το ρεπορτάζ για τους δυο μονομάχους! Ο Άκης Δημακός αναλαμβάνει στο στούντιο με τη λήξη και σχολιάζει παρέα με τους: Παντελή Διαμαντόπουλο, Γιάννη Καραλή, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Βαγγέλη Πρωτόπαπα, Ευάγγελος Μίχο και Σταύρο Γεωργακόπουλοολόκληρη την αγωνιστική.

Μετά τα μεσάνυχτα και πριν τα Όσκαρ, ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Γκόντζος, σας περιμένουν για να μοιράσετε τα δικά σας βραβεία!

Το... ΠΣΚΔ των ντέρμπι και «αιώνια» ντέρμπι στο βόλεϊ

Πολλά μεγάλα ματς, τηλεοπτικά. Σημείωσα, για την ατζέντα σας (και μου) τούτα, ποδοσφαιρικά πάντα.
* Σάββατο, 16:30: Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου, OTE Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Δεν είναι να τους υποτιμάς τους "λύκους"...
* Σάββατο, 17:00: Σαουθάμπτον – Τσέλσι, OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Δύσκολη δοκιμασία για τους Λονδρέζους.
* Σάββατο, 17:00: Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. El Derbi Madrileño και... τα μυαλά στο μίξερ.
* Σάββατο, 19:30: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης, Novasports 1 σε περιγραφή Αγγελου Στυλιάδη.
* Κυριακή, 15:00: Ολυμπιακός – Βέροια, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.
* Κυριακή, 16:05: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Αλλο Μίντιλαντ, άλλο Αρσεναλ, ε; Και η Λέστερ παραμονεύει...
* Κυριακή, 16:05: Τότεναμ – Σουόνσι, OTE Sport 7 σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου. Δεν χρειάζεται να είσαι οπαδός των "σπερς" για να απολαύσεις την μπάλα που παίζουν φέτος.
* Κυριακή, 17:00: Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Χθες έκαναν προκρίσεις, σε καλό momentum αμφότερες.
* Κυριακή, 17:45: Αγιαξ – Αλκμάαρ, Novasports 7 σε περιγραφή Νίκου Καπίρη. Από τα ματς που είναι... over στο ημίωρο.
* Κυριακή, 18:30: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 2. Τελικός Λιγκ Καπ, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη. Ο πρώτος τελικός με Κλοπ...
* Κυριακή, 19:30: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου.
* Κυριακή, 21:30: Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Γκολ και θέαμα, άχαστα.
* Κυριακή, 21:45: Γιουβέντους – Ιντερ, OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Το περιβόητο Derby d’ Italia, το απόλυτο ντέρμπι αντιπαλότητας στην Ιταλία!
* Κυριακή, 22:00: Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 3 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου. Πέμπτη τους συνάντηση στη σεζόν. Και η Παρί έχει ήδη 4/4...

Ελέω των ντέρμπι ο OTE TV μέσω του ΟΤΕ Sport 2 θα βγάλει το Σάββατο στις 16:00 την εκπομπή "Στο ρυθμό των ντέρμπι" με Στέφανο Αβραμίδη, Βασίλη Σαμπράκο.

Για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός τα αθλητικά κανάλια της Nova, ετοιμάζουν ακόμη μία υπερπαραγωγή για να καλύψουν ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης, μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion και 1 ασύρματη steady cam.

Εκτός ποδοσφαίρου, ξεχωρίζουν απόψε φυσικά, στις 21:45, το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός στην ΕΡΤ 2 για την Euroleague, το μπασκετικό ντέρμπι (Σάββατο, 21:00) Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι στο OTE Sport 4 και την Κυριακή στις 17:00 το Αρης – ΑΕΚ για την Basket League στο Novasports 2. ΠΑΟ και ΟΣΦΠ παίζουν Δευτέρα, με Λαύριο (18:00, Novasports 2) και Καβάλα (18:30, OTE Sport 4) αντίστοιχα. Εχει και χάντμπολ, το Σάββατο στις 14:00 Διομήδης Αργους – Δούκας στη ΕΡΤ 3 και στις 16:30 ΙΕΚ Ξυνή/Δικέας – Φίλιππος Βέροιας στην ΕΡΤ 2 και, την Κυριακή, στις 14:00 τον τελικός του Κυπέλλου (ΕΡΤ 2).

Εχει όμως και... «αιώνια» ντέρμπι στο βόλεϊ, δύο και αμφότερα από τα κανάλια Novasports. Το Σάββατο στις 18:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών που θα μεταδοθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή Παντελή Λώλη και στις 21:00 με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 18η αγωνιστική της Volley League που θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.

Oscar 2016, live

Η 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar θα προβληθεί στα κανάλια Novacinema, τα οποία στηρίζουν το θεσμό στην Ελλάδα τα τελευταία 19 χρόνια, ζωντανά Κυριακή προς Δευτέρα στις 3:30 από τα Novacinema 1 και Novacinema 1HD. Η μάχη για το πολυπόθητο αγαλματίδιο ξεκινάει από νωρίς με τις αφίξεις των διάσημων καλεσμένων στο κόκκινο χαλί οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 00:00 τα μεσάνυχτα και θα μεταδοθούν απευθείας από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, καθώς επίσης και από το Novastars HD. Τη σκυτάλη θα πάρουν στη συνέχεια τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, όπου οι σχολιαστές της βραδιάς, Πόλυ Λυκούργου και Γιώργος Κρασσακόπουλος θα σχολιάσουν το pre-show στις 02:00 και την 88η τελετή απονομής στις 03:30.

Η 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 08:00 το πρωί από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD με ελληνικό σχολιασμό και στις 20:30 το βράδυ με ελληνικούς υπότιτλους.

Τελικοί, ματσάρες, "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ και Sport24 Radio στο ΟΑΚΑ!


Και τα Oscar “Παίζουν Δυνατά” στον Sport24 Radio 103,3

Την ώρα που όλοι περιμένουν τη τελετή απονομής των 88ων βραβείων Oscar που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, το Νο1 αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης είναι ήδη έτοιμο για τη μεγάλη βραδιά. O Sport24 Radio 103,3 στρώνει το κόκκινο χαλί και σας προσκαλεί να περπατήσετε παρέα στην φετινή απονομή βραβείων Όσκαρ Oscar Τα φώτα ανάβουν στην πόλη των Αγγέλων και η βραδιά των Oscar μαγνητίζει το ενδιαφέρον! Από τις 2.30 τη νύχτα της Κυριακής, μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, η ομάδα του Oneman, ο Σταύρος Καραΐνδρος και η Ναταλί Σαϊτάκη, μας συντροφεύουν, μας ενημερώνουν και σχολιάζουν όλα όσα θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες ενώ στις 5 το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Μαχαίρας προσφέρει ένα εκρηκτικό οσκαρικό κοκτέιλ στον Sport24 Radio και στους 103,3.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας..

Τελικοί, ματσάρες, "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ και Sport24 Radio στο ΟΑΚΑ!


Η πανέμορφη 33χρονη Μανταλένα Παπαδοπούλου είναι αυτή που αντικαθιστά την Μαρίνα Χρυσοβελώνη που τοποθετήθηκε στη θέση του παραιτηθέντος Παναγιώτη Σγουρίδη, και είναι πλέον η νέα υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Προέρχεται από οικογένεια μεσαίας αστικής τάξης, ενώ μέχρι το 2001 ήταν αθλήτρια στίβου. Τα σέβη μας...

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ