MEDIA

Τα σπάμε (τα ρεκόρ) και στο Eurobasket!

Τα σπάμε (τα ρεκόρ) και στο Eurobasket!

Σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός, σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, σε κάθε μπασκετική βραδιά, το SPORT 24 ήταν και παραμένει ο αγαπημένος προορισμός ενημέρωσης. Απόδειξη; Την επομένη της μεγάλης νίκης της Επίσημης Αγαπημένης επί της Λιθουανίας, το SPORT 24, έσπασε ρεκόρ ημέρας 12 ετών, φτάνοντας τους 695.000 αναγνώστες!

Δεν έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες, από τότε που το SPORT 24 έφτασε πιο κοντά από ποτέ τους 5.000.000 UB (4.942.661 unique browsers) και ακόμα ένα ρεκόρ ήρθε για να καταρριφθεί, χάρη στην εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας δείχνετε καθημερινά, εσείς οι αναγνώστες μας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (10/9), λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας και την πρόκριση επί της Λιθουανίας, το SPORT 24 βάφτηκε γαλανόλευκο και ξεπέρασε τον καλύτερό του εαυτό! Με πλούσιο ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους μας στην Τουρκία, με ραδιοφωνικές μεταδόσεις, με απόψεις από την καλύτερη μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα και άμεση ενημέρωση από τη συντακτική μας ομάδα, το SPORT 24 είχε όλα όσα ήθελε να διαβάσει ένας αναγνώστης και αυτό μεταφράστηκε σε αριθμούς, μ’ ένα εντυπωσιακό ρεκόρ ημέρας (695.005 unique browsers)!

Το Top-10 των δημοφιλέστερων ειδήσεων εκείνης της ημέρας όπως θα δείτε παρακάτω, έχει κατακλυστεί από ειδήσεις της Επίσημης Αγαπημένης, με δύο και μοναδικές ποδοσφαιρικές σφήνες και για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε πως το πορτοκαλί και το γαλανόλευκο είναι ένας συνδυασμός που λατρεύουμε οι Έλληνες, αλλά και όλοι εμείς στο SPORT 24.

Η Εθνική μας ομάδας, ετοιμάζεται για την επόμενη μάχη με αντίπαλο την Ρωσία και το SPORT 24, βρίσκεται στο πλευρό της με 3 απεσταλμένους στην Τουρκία (Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτoς, Χ. Μπάλλος) και μια δημοσιογραφική ομάδα που είναι πάντα έτοιμη να σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το SPORT24.GR και το SPORT 24 RADIO 103,3.

Έως τότε, οφείλουμε ένα μεγάλο και ειλικρινές “ευχαριστώ” σ’ όλους εσάς που μας επιλέξατε και μας εμπιστευτήκατε για την ενημέρωσή σας σ’ ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Όταν κάτι είναι αθλητικό, είναι στο SPORT 24.

Τop-10 Κυριακή 10 Σεπτέμβρη

  1. Χαμός σε Λιθουανία και Σερβίας για το “Σας γ..ει ο Μίσσας”!

  2. Ξέσπασμα-ΕΠΟΣ από τους διεθνείς στα αποδυτήρια

  3. Το ντοκουμέντο της “έκρηξης” στα αποδυτήρια της Εθνικής

  4. Eurobasket 2017: Ο δρόμος προς την κορυφή

  5. Η “πιπεράτη” αποθέωση του Αγραβάνη σε Σλούκα!

  6. Κέρκυρα - Παναθηναϊκός LIVE

  7. Ολυμπιακός - Ξάνθη: Οι τρεις λόγοι του 1-1

  8. “Ξεμπούκωσε” και πηγαίνει για μετάλλιο η Ελλάδα!

  9. Τρελοί είμαστε, ε και;

  10. Τι γράφουν τα λιθουανικά ΜΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ