MEDIA

Τα play off της EuroLeague στο Sport24 Radio 103,3!

Τα play off της EuroLeague στο Sport24 Radio 103,3!

Τα play off της EuroLeague παίζουν δυνατά στο Sport24 Radio 103,3 τόσο την Τρίτη (25/04) όσο και την Τετάρτη (26/04) με τα παιχνίδια Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Superfoods και Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός σε πρώτο πλάνο.

Την Τρίτη (25/04) στις εννιά παρά τέταρτο ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει στην "Ulker Arena" τη Φενέρμπαχτσέ, με στόχο να νικήσει και να μειώσει την σειρά τους σε 2-1 ώστε να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης για το Final 4. Στην μετάδοση του αγώνα από την Κωνσταντινούπολη ο Γιώργος Οικονόμου. Με την λήξη σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Στις έντεκα Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος, βάφουν... πορτοκαλί τη νύχτα, αναλύουν την αναμέτρηση του "τριφυλλιού", όπως και τον ματς Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις από το παιχνίδι των "πράσινων".

Στη μία Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος "ανοίγουν" τις γραμμές και σας περιμένουν για... κουβέντα.

Την Τετάρτη (26/04, 19:30) ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη στην έδρα της Αναντολού Εφές, προκειμένου να πάρει... κεφάλι στην μεταξύ τους σειρά (σ.σ η σειρά είναι στο 1-1). Ο απεσταλμένος του Sport24 Radio 103,3, Γιάννης Λαμπίρης είναι την μετάδοση του αγώνα από το "Αμπντί Ιπεκτσί". Στο ρεπορτάζ ο Νότης Ψιλόπουλος. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος.

Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος σκοράρουν για το 103-101, αναλύουν το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων", όπως και το Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το τρίτο... ημίχρονο των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι στους 103,3.

Λίγο μετά τη μία ο Ηρακλής Αντύπας και ο Χρήστος Σούτος σας περιμένουν στο 210-6076000 για να μιλήσετε για τις ομάδες σας.

Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ