MEDIA

Τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και Ρόμα-Μίλαν στην COSMOTE TV

Τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και Ρόμα-Μίλαν στην COSMOTE TV

Στην COSMOTE TV μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος τις μάχες σε Champions League και Europa League, αλλά και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και Ρόμα-Μίλαν ξεχωρίζουν.

Ποικιλία σε αθλητικό και περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV. Στο ποδόσφαιρο, ξεχωρίζουν αναμετρήσεις από το UEFA Champions League, το οποίο συνεχίζεται με άλλα τέσσερα παιχνίδια από τη φάση των “16”, αλλά και τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των “32” του UEFA Europa League, με την ΑΕΚ να διεκδικεί το δικαίωμά της για πρόκριση, στο Κίεβο (Πέμπτη 22/2, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Από τα ευρωπαϊκά εθνικά πρωταθλήματα, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Την Κυριακή 25/2, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναμετρώνται στο Ολντ Τράφορντ, με τους Μουρίνιο και Κοντέ να λύνουν εκεί τις διαφορές τους (16.05, COSMOTE SPORT 1HD). Το ματς έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότεροι οι σύλλογοι διεκδικούν θέση στην τετράδα.

Από την 24η αγωνιστική της Bundesliga ξεχωρίζει το Λεβερκούζεν-Σάλκε (Κυριακή 25/2, 16.30, COSMOTE SPORT 3HD). Στην 26η αγωνιστική της Serie A TIM, παρακολουθούμε το Ρόμα-Μίλαν (Κυριακή 25/2, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD), με την ομάδα του Κώστα Μανωλά να αναζητά βαθμούς που θα τη διατηρήσει στην τετράδα. Στην LaLiga Santander, διεξάγεται την Κυριακή 25/2, στις 21.45 το παιχνίδι της Σεβίλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 2HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ