MEDIA

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!
FOSPHOTOS / PANAYIOTIS TZAMAROS /

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος απαριθμεί ποια μέλη της… 4ης εξουσίας έμειναν εκτός Βουλής, τις πρώτες μεταδόσεις από το πλούσιο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα και την αυριανή κλήρωση του Basket League, το τι συνέβη με τον Αρη Γάτα και συστήνει να δούμε απόψε, σε επανάληψη, το "Green Dream 5"!

Η 4η εξουσία στη Βουλή! Η δημοσιογραφία είχε «απώλειες» (σε εισαγωγικά, πάντα) από τους νέους 300 της Βουλής αφού εκτός έμειναν η Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Φωτεινή Πιπιλή (ΝΔ), Νίκος Γιατρομανωλάκης, Πόπη Διαμαντάκου (Ποτάμι). Αντιθέτως, έχοντας περάσει παλιά από τη δημοσιογραφία ή τα ΜΜΕ γενικώς, οι Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ), Γιώργος Βαρεμένος, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Αννέτα Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ), Άννα Καραμανλή, Φωτεινή Αραμπατζή, Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ), Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (ΠΑΣΟΚ), Τέρενς Κουίκ (ΑΝΕΛ). Κι αν μου διέφυγε κανείς, απολογούμαι. Δείτε εδώ τη λίστα με τους 300!

Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης ο τελικός

Λίγο μετά την λήξη του τελικού και κατά τη διάρκεια της απονομής οι ισπανικές εταιρίες μέτρησης τηλεθέασης κατέγραψαν ένα απίστευτο ρεκόρ. Από την στιγμή του τζάμπολ είχαν συντονιστεί ταυτόχρονα 6.100.000 τηλεθεατές για να γίνουν μάρτυρες μιας ακόμα τρομερής εμφάνισης του Πάου Γκασόλ στον τελικό με τη Λιθουανία. Αναλυτικά εδώ .

Μεταδοσούλες; Πολλές

Τίγκα στις live μεταδόσεις midweek, από εμβόλιμες και Κύπελλα ως τένις, χάντμπολ κλπ., τα πάντα όλα από μεταδόσεις με ένα κλικ εδώ, όπως πάντα . Από το αυριανό πρόγραμμα, της Τρίτης, ξεχώρισα μερικά: στις 18:15 Παναιτωλικός – Βέροια στο Novasports 1, στις 18:15 Πλατανιάς – Ηρακλής στο Novasports 2, στις 20:30 Ξάνθη – Ολυμπιακός στο Novasports 2, στις 21:00 Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ στο OTE Sport 1, στις 21:45 Ουντινέζε – Μίλαν στο OTE Sport 4 και στις 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ στο Novasports 1. Α, και Handball Premier αύριο στις 22:00, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ 2.

Δέχθηκε επίθεση ο Γάτας

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!


"Πριν λίγες ώρες άγνωστοι έσπασαν το αυτοκινήτο μου που ήταν παρκαρισμένο έξω απο το σπίτι μου και μου άφησαν απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειας μου, αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ και θα σταματήσω ότι κάνω ας αλλάξουν πλευρό...Καληνύχτα, ηθικοί αυτουργοί πάντως υπάρχουν, οι φυσικοί αναζητούνται...": με τούτο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αρης Γάτας αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχθηκε τις προάλλες. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΤ που «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις βίας εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλος του συνδέσμου, Άρη Γάτα» και ότι «για πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας για δήθεν απόφαση και παραπομπή του συναδέλφου στα πειθαρχικά όργανα, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ τις διαψεύδει κατηγορηματικά».

Μη χάσετε απόψε το "Green Dream 5"!

Tο αόρατο νήμα που ενώνει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον Στόγιαν Βράνκoβιτς, τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τον Αντώνη Φώτση και τον Δημήτρη Διαμαντίδη δεν είναι φτιαγμένο μόνο από το χρυσάφι των μεταλλίων. Όλοι τους υπήρξαν στρατηγοί και στρατιώτες, σημαιοφόροι και παραστάτες, μαζί περήφανοι και την ίδια ώρα ταπεινοί υπηρέτες της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας στη σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η δουλειά του δημοσιογράφου των καναλιών Novasports, Χρήστου Καούρη, στο ντοκιμαντέρ "Green Dream 5" που μεταδόθηκε χθες από τη Nova . Αλλά επειδή ήταν ημέρα εκλογών, ταμάμ η αποψινή βραδιά, στις στις 22:00, αμέσως μετά την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, για να το δείτε!

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!

Ο Καούρης δημόσια, μέσω Facebook, μοίρασε ευχαριστίες "στους πρωταγωνιστές αυτού του αφιερώματος, τον Γιώργο Καλαϊτζή, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Χατζηβρέττα, τον Στράτο Κωσταλά, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Αντώνη Ρέμο, που θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας ωραίες ιστορίες για τους φίλους τους". Στην παρουσίαση αλλά και στην αφήσηση ιστοριλών για το ντοκιμαντέρ, ο Δημήτρης Καρύδας.

Live η κλήρωση της Basket League

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!
INTIME SPORTS


Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-16 μεταδίδεται αύριο, 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00, σε απευθείας μετάδοση από το Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, από το Novasports 3 που θα καλύψει τη διαδικασία. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Συρίγος και ο Χρήστος Καούρης, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του novasports.gr και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους. Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει στο Novasports 3, το post draw show με τους Δημήτρη Καρύδα και Νικήτα Αυγουλή, με όλο τον απόηχο της κλήρωσης και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς τα κανάλια Novasports, θα καλύψουν τους αγώνες με τον αρτιότερο τρόπο: κάθε Σάββατο θα καλύπτονται οι πέντε αγώνες της κάθε αγωνιστικής, ενώ συνολικά τα κανάλια Novasports θα καλύψουν 170 αγώνες έως και τους τελικούς.

Australian Open έως το 2021 στο Eurosport

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!


To Eurosport, έδρα της σπουδαιότερης συλλογής ζωντανών αθλητικών στιγμών, εξασφάλισε την ανανέωση των αποκλειστικών ψηφιακών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το Australian Open του τένις. Η νέα συμφωνία εξασφαλίζει πως η διοργάνωση θα παραμείνει στο Eurosport σε περισσότερες από 50 Ευρωπαϊκές αγορές έως το 2021. Η ανανέωση της συνεργασίας με την Tennis Australia, η οποία ξεκινά το 2017, περιλαμβάνει ακόμα νέα επιπλέον αποκλειστικά δικαιώματα για δύο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Australian Open, το World Tennis Challenge και τα δικαιώματα του Hopman Cup. Στο σύνολό της, η νέα συμφωνία υπόσχεται περίπου 300 ώρες απ’ ευθείας μεταδόσεων στα κανάλια του Eurosport και για πρώτη φορά, κάλυψη online των διαθέσιμων αγώνων κάθε διοργάνωσης από την παραγωγή της Tennis Australia.

Ο λόγος για τα ATP Brisbane International, ATP Sydney International, Hopman Cup και World Tennis Challenge.

Εκλογικές τηλεθεάσεις

Πρωτιά ξανά για το Star στον χθεσινοβραδινό εκλογικό μαραθώνιο, με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου και συνεπικουρούμενος από Μάρα Ζαχαρέα και Πόπη Τσαπανίδου. Η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όλων των ηλικιών και χάρισε στο κανάλι την πρωτιά στο σύνολο του κοινού με 18,2% και τη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό 15–44 με 19,1%. Εκεί την πρώτη θέση κατέκτησε ο Alpha με 19,8%. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Alpha ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο κοινού, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του exit poll. Στο δυναμικό κοινό 15-44 κατέγραψε 19,3% και στο σύνολο κοινού κατέγραψε 16,6%.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!
INTIME NEWS


Είδα: τις 21 εμφανίσεις που αγαπήσαμε στο κόκκινο χαλί στα Emmy Awards 2015 ( από το huffingtonpost.gr ).

Ακουσα: ότι στο team του Βασίλη Λεβέντη υπάρχει και μια εντυπωσιακή παρουσία. Το έψαξα. Πρόκειται για τη Δήμητρα Γουσέτη, μόλις 29 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens και εργάζεται από τα 22 της σε τεχνική εταιρεία... Τα σέβη μου.

Διάβασα: Το "Jo Nesbo: Η ροκ ιστορία ενός συγγραφέα" από την Έλενας Χατζηγιωργάκη στο oanagnostis.gr . Αλλωστε, ήμασταν όλοι εκεί!

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Τα ΜΜΕ στη Βουλή, η κλήρωση και το "Green Dream 5"!


Η δημοσιογράφος που... έκανε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη... Νεϊμαράκη, χαρίζοντας του τη φανέλα του ΠΑΟΚ με το εν λόγω όνομα πρόσφατα στη ΔΕΘ, ήταν η Σοφία Αλατζά του Metrosport. Η οποία φρόντισε να βγάλει και μια αναμνηστική φωτό, με τον πρόεδρο της ΝΔ. Προεκλογικά διότι από χθες δεν βλέπουμε χαμόγελα...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ