MEDIA

Τα... έσπασε στην πρεμιέρα του ο Μητσικώστας!

Τα... έσπασε στην πρεμιέρα του ο Μητσικώστας!

Viral έγινε η μίμηση με την Ακριβοπούλου, σε ένα σπαρταριστό βίντεο. Τα… έσπασε στην πρεμιέρα του στην ΕΡΤ ο Μητσικώστας.

Εξαιρετικός ήταν ο Γιώργος Μητσικώστας στο ξεκίνημά του με το «Mitsi Show» στην ΕΡΤ1, κάθε μέρα στις 20:40, ως lead in στο δελτίο. Γέλιο και χιούμορ πραγματικά, όχι κρυάδες.

Από τη σάτιρα δεν ξέφυγε ούτε η ΕΡΤ, με την Κατερίνα Ακριβοπούλου να… πρωταγωνιστεί στο βίντεο που έγινε viral και τον Μητσικώστα να τη μιμείται εξαιρετικά.

" Καλησπέρα σας. Έχουν περάσει 13 δευτερόλεπτα χωρίς να πω κουβέντα για το ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι μία αποστομωτική απάντηση σε όσους λένε ότι προβάλλω μόνο το κυβερνητικό έργο και ότι δεν έχουν φωνή τα υπόλοιπα ανύπαρκτα κόμματα της πλάκας!" η πρώτη ατάκα.

Ο δε ρεπόρτερ από το Μαξίμου, στον οποίο δίνει απεριόριστο χρόνο ("Πάρε τον χρόνο σου, Βαγγέλη"), απαντά ότι δεν έχει τίποτα να πει, κάτι φυσιολογικό για την Κατερίνα αφού, όπως η ίδια επαναλαμβάνει, δεν υπάρχουν προβλήματα " τα έχει λύσει όλα η κυβέρνηση"!

Επί του πρακτέου, τούτο ήταν η σαφής πρόθεση της εκπομπής να δείξει ότι δεν θα κάνει… εκπτώσεις στη σάτιρα. Μακάρι, για το "Mitsi Show", τούτο να συνεχιστεί…

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ