Συλλυπητήρια από ΕΡΤ και ΕΠΟ για την απώλεια του Κώστα Μότση

Η ΕΡΤ και η ΕΠΟ με επίσημες ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον πρώρο χαμό του Κώστα Μότση.

Η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με επίσημες ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τη θλψη τους για την απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μότση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

​"​Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Χώρας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μότση στην οικογένειά του και την δημοσιογραφική κοινότητα.

Ο Κώστας Μότσης ήταν ο πρωτοπόρος της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελληνική Ραδιοφωνία, ο άνθρωπος που έβαλε σε κάθε σπίτι ανά την επικράτεια τους κυριακάτικους αγώνες και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και ο επαγγελματίας που έδωσε ξεχωριστή ώθηση και προβολή στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα κάθε γωνιάς της Ελλάδας. Στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ​​θα τον θυμόμαστε πάντα​"​.

Ενώ αυτή της ΕΡΤ της οποίας ο εκλιπών υπήρξε μέλος για πάρα πολλά χρόνια σημειώνει:

"Η Διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μότση.Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία της ΕΡΤ με κορυφαία στιγμή τη δημιουργία της ΕΡΑ Σπορ, την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών και ως διευθυντής. Με το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, δίδαξε γενιές δημοσιογράφων.

Ο χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όσους είχαν την ευκαιρία και την τιμή να τον γνωρίσουν και να δουλέψουν μαζί του. Καλό ταξίδι Κώστα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Ποιος ήταν ο Κώστας Μότσης

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24