MEDIA

Survivor: Νίκη για τους "Διάσημους", τα έκανε μούσκεμα ο Χούτος

Survivor: Νίκη για τους "Διάσημους", τα έκανε μούσκεμα ο Χούτος

Η νίκη της ομάδας των "Διάσημων", η πίτσα έπαθλο, οι "σαβούρες" και τα ιταλικά του Χούτου. Όλα όσα έγιναν στο Survivor. (VIDEOS)

Μία ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία περίμενε σήμερα τους παίκτες του Survivor. Οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν μία δύσκολη διαδρομή και στη συνέχεια να βάλουν δύο ξύλα σε ισάριθμες τρύπες έχοντας σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας τους τα μάτια κλειστά.

Ο πρώτος από τους αθλητές που δοκίμασε τις ικανότητες του και τα έκανε... μαντάρα ήταν ο Λάμπρος Χούτος. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχασε τον προσανατολισμό του αρκετές φορές και όπως ήταν φυσιολογικό ηττήθηκε στην μονομαχία του με τους "Μαχητές" να μειώνουν σε 2-1.

Οι "Μαχητές" ισοφάρισαν σε 2-2, όμως ο Κώστας Κοκκινάκης με τη γνωστή του ψυχραιμία κατάφερε να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια η ομάδα των "Διάσημων" είχε μία διαφορά τεσσάρων βαθμών. Ο Λάμπρος Χούτος όμως έχασε και πάλι στη δεύτερη προσπάθεια του και οι "Μαχητές" μείωσαν σε 8-5.

Στη δεύτερη προσπάθεια του ηττήθηκε και ο Κώστας Κοκκινάκης με τους "Μαχητές" να μειώνουν σε 9-6.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο ήταν εκείνη που έδωσε τη νίκη στην ομάδα των "Διαδήμων" με 10-6 και φυσικά το μυαλό όλων ήταν στο έπαθλο! Τα πανηγύρια που ακολούθησαν ήταν φυσιολογικά για την ομάδα των "Διάσημων" που επέστρεψε στις νίκες. Μάλιστα, το έπαθλο έκανε τον Λάμπρο Χούτο να θυμηθεί τα ιταλικά του.

Φυσικά, η στιγμή που όλοι απήλαυσαν ήταν όταν έφτασε στα χέρια τους η πίτσα... Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα όσα έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ