MEDIA

Survivor: "Σάρωσε" η τηλεθέαση, βραδιά μάχης Ελλήνων και Τούρκων

Survivor: "Σάρωσε" η τηλεθέαση, βραδιά μάχης Ελλήνων και Τούρκων

Το χθεσινό επεισόδιο το Survivor κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 48,4%, στο νεανικό κοινό 15-44 60,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 69,6%. Απόψε, οι καλύτεροι παίκτες τόσο του ελληνικού Survivor όσο και του τούρκικου θα αγωνιστούν σ’ ένα παιχνίδι ελληνοτουρκικής φιλίας.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα. Την αποχώρηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, το δύσκολο αγώνισμα που απαιτούσε συνεργασία των παικτών, το έπαθλο της επικοινωνίας που δημιούργησε συγκινήσεις και την ανακοίνωση του αποψινού αγώνα Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Μπορεί οι υπόλοιποι συμπαίκτες της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, όμως η «Μαχήτρια» έφυγε από το Survivor με το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο στα χείλη λέγοντας: «είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα γι’ αυτήν την ομάδα».

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 69,6%, ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.369.939 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο το Survivor κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 48,4% ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 60,3%.

Survivor: "Σάρωσε" η τηλεθέαση, βραδιά μάχης Ελλήνων και Τούρκων

Οι δυο ομάδες έδωσαν χθες τον καλύτερό τους εαυτό στο αγώνισμα με τους «Μαχητές» να υπερτερούν έναντι των «Διασήμων» και να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-5.

Απόψε το βράδυ στις 9, ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι καλύτεροι παίκτες κι από τις δύο ομάδες, τόσο του ελληνικού Survivor όσο και του τούρκικου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σ’ ένα παιχνίδι ελληνοτουρκικής φιλίας.

Αύριο Παρασκευή, θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας και νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα έχει πάρει δυο νίκες. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές.

Απόψε και αύριο βράδυ στις 9, συντονιστείτε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, για να απολαύσετε δύο επεισόδια Survivor γεμάτα δράση, αγωνία και ανατροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ