MEDIA

Survivor: Προτεινόμενος ο Αγγελόπουλος, μαζί με Πασχάλη και Σπαλιάρα

Survivor: Προτεινόμενος ο Αγγελόπουλος, μαζί με Πασχάλη και Σπαλιάρα

Η ομάδα των "Διάσημων" ηττήθηκε με 10-4 από αυτή των "Μαχητών" με τον Γιώργος Αγγελόπουλο να είναι μαζί με την Πασχάλη και τον Σπαλιάρα προτεινόμενοι προς αποχώρηση. (VIDEOS)

Τη δεύτερη ήττα τους σε αγώνα ασυλίας γνώρισαν οι "Διάσημοι" στο Survivor. Οι "Μαχητές" κατάφεραν από νωρίς να ξεφύγουν στο σκορ και έφτασαν με σχετική άνεση στην τελική νίκη με 10-4.

Από τους αθλητές ο μόνος που αγωνίστηκε ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στην πρώτη του μονομαχία ηττήθηκε με αποτέλεσμα οι "Μαχητές" να περάσουν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Με τους "Μαχητές" να έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα με 5-2, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε και πάλι στη "μάχη" και κατάφερε να μειώσει σε 5-3.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού τελικά οι "Μαχητές" πήραν τη νίκη με 10-4 και έτσι οι "Διάσημοι" θα έχουν τη δεύτερη αποχώρησή τους. Έτσι, πρώτα η ομάδα των "Διάσημων" οδηγήθηκε πρώτα στον αγώνα ατομικής ασυλίας όπου οι Χούτος και Κοκκινάκης ήταν από τους πρώτους που έχασαν.

Ο πρώτος υποψήφιος που βγήκε από τις ψήφους των συμπαικτών του ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, αφού τον ψήφισαν οι οκτώ από τους έντεκα. Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης πρότεινε την Πασχάλη ως δεύτερη αφού ήταν η δεύτερη στις ψήφους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν η επιλογή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Έτσι, οι Σπαλιάρας, Πασχάλη και Αγγελόπουλος είναι οι τρεις που θα τεθούν στην κρίση του κοινού για το εάν θα μείνουν στο παιχνίδι ή όχι.

Από τις ψήφους που είδε το τηλεοπτικό κοινό ο Λάμπρος Χούτος ψήφισε τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Survivor: Προτεινόμενος ο Αγγελόπουλος, μαζί με Πασχάλη και Σπαλιάρα

Ήδη, ο Stoiximan, έχει βγάλει τις αποδόσεις του για το ποιος θα φύγει από το παιχνίδι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι το μεγάλο φαβορί για την παραμονή του στο Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ